Czy da radę przygotować się na ASP w pół roku?
Witam! Rok temu zdałam maturę, później dostałam się na studia językowe, jednak po kilku miesiącach zrezygnowałam, gdyż to jednak nie moja bajka. Zawsze ciągnęło mnie do sztuki, ale ponieważ zawsze uważałam, że nie mam szans dostać się na np. ASP, dałam spokoj i wybrałam studia, które okazały się kompletną klapą. Mam sporą wiedzę na temat architektury, interesuję się tym i chciałabym bardzo dostać się na studia architektury wnętrz. Problemem jest teczka. Zawsze robiłam całkiem fajne prace plastyczne, jednak nie nazwałabym siebie osobą ze specjanym talentem plastycznym. Poza tym nigdy nie uczyłam się rysunku, malarstwa. i tutaj moje pytanie: Czy osoba całkowice zielona jeśli chodzi o malowanie, szkicowanie itt jest w stanie osiągnąć poziom podobny, jaki reprezentuja kandydaci do ASP? ALE w pół roku! - tyle mi zostało mniej więcej do egzaminów. Czy przy dobrym nauczycielu i mojej pracy jestem w stanie osiągnąć na tyle dobry poziom żeby dostać się na ASP na architekturę wnętrz? mam na myśli miasta takie jak Kraków, Wrocław, Łódź...
|