Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-12, 13:14   #910
izotropia
Rozeznanie

Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III

Ja się uspokajam i przestaje się przejmować i martwić bez powodu i teraz muszę uspokajać rodzinkę, że nic mi nie jest, że ta głupia położna tak zmierzyła a sprzęt miała ciulaty mąż mnie uspokaja, że jakby było coś złego to ja bym to wiedziała/czuła, tiaaa ja się zastanawiam jak ale niech mu będzie
Dziś mi mama powiedziała, że w okolicy 4,5 miesiąca powinnam czuć ruchy... podziękowałam za informację mówiąc, że jak nie będę się czuła to się będę martwić... wolałam nie wiedzieć i nadal myśleć, że w 1 ciąży ruchy poczuję w 5 miesiącu... ale niech będzie, zobaczymy kto będzie schizował bardziej ja czy ona ponoć mam czuć jakby przemieszczające się flaki hm...
oj czuję, że będzie ciekawiej i jak będę się martwić, zastanawiać i za dużo chcieć czuć to mi usg będą musieli postawić w pokoju i wtedy będę spokojna : hahaha:
izotropia jest offline Zgłoś do moderatora