Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-12, 14:41   #4433
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
właśnie też nie wiem jak to rozwiązac jakoś nie widzi mi się jej obecnośc na moim weselu a jej rodziców zapraszam na nasze wesele z szacunku, i też dlatego że to bardzo dobrzy znajomi moich rodziców bo często się spotykają...
Zaproś tylko jej rodziców. Jeśli z ich córką nie masz kontaktu, to uważam, że nikt nie powinien się na ciebie obrażać, że tylko rodzice dostaną zaproszenie.
My tez tak robimy. Przyjaciółka mojej mamy będzie na weselu, jej córka była kiedyś moja bardzo dobrą kumpelą, ale nasze drogi się rozeszły. Teraz też jak się widzimy tylko cześć sobie gadamy i nic więcej i szczerze, nawet nie chciałabym jej na moim weselu.

A nam się lista poszerza, zamiast zmniejszać. Mimo tego, że paru gości już odmówiło, to mamy dylemat których znajomych prosić, a których nie. I w najbardziej optymalnym wypadku wyjdzie nam 20 znajomych... tyle co gości od str TŻta.
Najpierw TŻ nagadał wszystkim, że ich zaprasza na nasz ślub, a teraz się zastanawia, czy im zaproszenie dać. No ale jak już słowo się rzekło, to trzeba zaprosić formalnie. Mi tam absolutnie nie żal kasy na znajomych, nawet bym wolała by ich było jak najwięcej, ale są osoby z rodziny którym się to nie podoba....

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Wyrzucam je... nawet nie wiem czemu je kupiłam, chyba przez przecenę Ale jak je teraz przymierzyłam to i tak brzydko na tyłku się marszczą... o rozmiar za duże

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora