2012-01-12, 16:01
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Aguśka najwazniejsze że mężowi nic sięnie stało 
Ja siedzę z dusza na ramieniu zawsze kiedy Tż długo pracy nie wraca...
Nikki stety/niestety to publiczne forum,gdzie każdy może wypowiedziec swoje zdanie więc musimy być przygotowane na miłe i niemiłe posty...a do tego te hormony ciążowe
Cytat:
Napisane przez tynka88
hej
Jolka rozumiem twoje zachcianki  ja tez bym chciala moze nie sama na sali, ale chcialabym byc z kobietami które dbaja o siebie... od kolezanki słyszałam o smrodzie który utrzymywał sie na sali poporodowej, z braku higieny niektorych pan.
|
Tego właśnie się obawiam....ale ciesze się, ze nie rodzimy w lipcu bo do tego upał no i nawet przy utrzymywaniu higieny to w kilka położnic na sali to pewnie zapachy nie są za specjalne...
Cytat:
Napisane przez lena_mi
Aguśka w tym "moim" szpitalu jest cosik takiego w jednym pokoju (to koło to chyba podobne co u Ciebie), i we wszystkich pokojach takie jakieś podobno "nowoczesne" łóźka prodowe (nie mam porównania więc trudno mi się odnieśc, jak "nowoczesne" są  )
|
No ja jak mnie nie przyjmą na Madalińskiego to tez pędzę na Inflancką może będzie mi dane z tego łóżka skorzystać....może nawet się spotkamy bo ja wg usg to na 23 kwietnia mam termin...
Agabi fotki piękne niesamowita pamiątka...
Monika83 miło ze strony szefa, że uwzględnic Cię chce w podwyżce/premii. Powinno być takich więcej 
Ja w końcu zamówiłam laktator ręczny TT...zobaczymy jak się będzie sprawował przy moich wypryskach Podkładów poporodowych 60x60 zamówiłam 10 szt. Zużyje się tak czy inaczej.
|
|
|