melod_y nawet nie będe dopytywać o te pióra, bo one mi kompletnie nie leżą, gdyby góra była gładka to bym ją brała, nawet za taką cenę, ale w momencie kiedy jest w niej coś co mi ewidentnie nie psuje, no to nie moge się zmusić niestety.. albo i stety
U mnie też śnieg wali i to mocno

Dodatkowo jest halny więc istna burza śnieżna!
A ja zaraz muszę za oknami jechać
Magdziu no nie tak od 7 w górę bo te dwie które wkleiłam to, z piórami 6770zł, a ta druga z odcinanym pasem na wys., bioder 4500, a obydwie to pronovias 2012.
Co do NIEZBĘDNIKA przedślubnego, jakkolwiek by to zabrzmiało MUSISCIE MIEĆ PARASOL w razie awarii

W lipcu zeszłego roku moja przyjaciółka brała ślub, słuchajcie tydzień poprzedzający wesele ukrop afrykański, dzień ślubu: ulewa, 12 stopni na polu a to lipiec, wiatr, zimno, piździ jak w kielecki, a PARASOLA NIE MA! Zjeździłam w dniu ślubu pół Krakowa i nie udało mi się. Szli z czarnym, który trzymał Pan Młody, także zawczasu lepiej się opamiętać
A teraz relacja: jestem przemile zaskoczona. Zamówiłam pudełka w środę po 20 , zapłaciłam od razu, ale liczyłam że przyjdą na przyszły tydzień, a przyszły DZISIAJ
Pudełka składa się dosłownie w kilka sekund, nie trzeba nic kombinować, kleić itp, spód na zakładkę i już jest, miejsca do składania są wyżłobione więc zajmuje to nie więcej jak 15 sekund