Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-13, 11:53   #4682
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
melod_y nawet nie będe dopytywać o te pióra, bo one mi kompletnie nie leżą, gdyby góra była gładka to bym ją brała, nawet za taką cenę, ale w momencie kiedy jest w niej coś co mi ewidentnie nie psuje, no to nie moge się zmusić niestety.. albo i stety

U mnie też śnieg wali i to mocno Dodatkowo jest halny więc istna burza śnieżna!
A ja zaraz muszę za oknami jechać

Magdziu no nie tak od 7 w górę bo te dwie które wkleiłam to, z piórami 6770zł, a ta druga z odcinanym pasem na wys., bioder 4500, a obydwie to pronovias 2012.

Co do NIEZBĘDNIKA przedślubnego, jakkolwiek by to zabrzmiało MUSISCIE MIEĆ PARASOL w razie awarii W lipcu zeszłego roku moja przyjaciółka brała ślub, słuchajcie tydzień poprzedzający wesele ukrop afrykański, dzień ślubu: ulewa, 12 stopni na polu a to lipiec, wiatr, zimno, piździ jak w kielecki, a PARASOLA NIE MA! Zjeździłam w dniu ślubu pół Krakowa i nie udało mi się. Szli z czarnym, który trzymał Pan Młody, także zawczasu lepiej się opamiętać

A teraz relacja: jestem przemile zaskoczona. Zamówiłam pudełka w środę po 20 , zapłaciłam od razu, ale liczyłam że przyjdą na przyszły tydzień, a przyszły DZISIAJ

Pudełka składa się dosłownie w kilka sekund, nie trzeba nic kombinować, kleić itp, spód na zakładkę i już jest, miejsca do składania są wyżłobione więc zajmuje to nie więcej jak 15 sekund
skad sie u Ciebie wzial snieg u mnie ani jednego platka
Ja juz jestem po pierwszych zimowych szalenstwach, w swieta Bozego Narodzenia bylam w Bialce T. i bylo super mam nadzieje ze jeszcze znajde czas zeby posmigac na deseczce

piekne te pudeleczka musze zapytac w mojej cukierni jakie mamy w standardzie, bo wydaje mi sie ze kiedys widzialam u nich takie papierowe sliczne pudeleczka

a co do parasola to wlasnie zamierzam kupic jakis fajny i ogromny - wstepnie myslalam o jakims teczowym, pozniej moznaby go wykorzystac jakos fajnie na sesji no i zamierzam tez kupic sobie jakis slodki sweterek na wszelkie wypadek, bo bolerka niestety jeszcze nie widzialam ladnego

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
trwało to pół godziny i już spokój :P
Ja jutro z rana musze jechać do promotorki podać jej temat magisterki, a jeszcze nie wiem o czym będę pisać, waham się pomiędzy 2 tematami i nie mogę sie skłonić ku konkretnemu :/

melod_y bardzo proszę:
http://allegro.pl/slub-pudelka-pudel...004284100.html
podaj to moze pomozemy Ci wybrac

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Dzień dobry

A to mnie zmartwiłaś, ja też mam problemy z tarczycą, ale nikt mi nie powiedział, że to przeciwwskazanie do zachodzenia w ciążę. Aż muszę spytać moją panią gin.
to bardzo wazny czynnik, mi tez gin kazal zrobic na wstepie badanie poziomu tarczycy

Moi znajomi, nie bardzo bliscy (ale bardzo fajni!), u ktorych bylam na weselu w sierpniu ubieglego roku wlasnie sa w ciazy no i termin ma na poczatek czerwca wiec dzidzia bedzie miala miesciac na moim weselu i obiecali ze na pewno przyjda, chociaz na obiad albo na chwile wieczorem, ale powiedzieli ze jak nie bedzie zadnych komplikacji to na 100% beda

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora