Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-13, 11:45   #281
evitka21
Zakorzenienie

Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Evitka dalej obstaje przy swoim , nie mówię tu oczywiście o tym ze dzieci sie budzą bo ząbkują albo są chore bo to normalne, ale jak się budzi to musi coś być nie tak za zimno, za gorąco, za suche powietrze , jak się budzi z krzykiem to zazwyczaj coś ma na to wpływ , albo telewizja albo otoczenia , ignorować to znaczy ignorować a nie ignorować przez godzinę i się poddać ono na to czeka bo wie że tak zrobisz , jestem pewna że gdy wyeliminuje się wszystko co może przeszkadzać to się nie będzie budzić jeśli się przejdzie ten kilkudniowy etap ignorowania , nic się mu nie stanie , nie udusi sie , najwyżej obrzyga bo i tak dzieci robią od płaczu

Dziewczyny nie piszcie że się czegoś nie da no bo niby jak? Jak to się nie da? Skoro piszecie że przez godzinę nie śpi i wymiękacie po tej godzinie to juz klapa. Wiem że się obudzicie ale po prostu obróćcie się dupą i udawajcie że śpicie i po paru dniach na pewno te przerwy w spaniu będą krótsze ,chyba że są inne przyczyny budzenia ,właśnie smoczek ,picie,jedzenia ,czy po prostu za zimno czy za ciepło.
spierać się nie będziemy, bo bez sensu, dyskusja jak nad tezą "każda matka może wykarmić swoje dziecko". ja oczywiście również dalej przy swoim obstaje, a żeby zakończyć dyskusję chcę tylko sprostować w odniesieniu do wytłuszczonego-ja nie napisałam ze po tej 1h wycia wymiękałam i nie byłam konsekwentna-przeciwnie właśnie byłam i ona w końcu zasypiała, ale tą godzinę nie spaliśmy wszyscy, więc mi nie wmawiaj, że się da kiedy SIĘ NIE DA. Czasem tak po prostu jest. Teraz przeszło i tylko się cieszyć

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
evitka ja nie oliwka
ale wiocha, jeszcze cię zacytowałam , sorki worki, o naszej oliwci widać myślałam

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
evitka no właśnie dzieciaki zaraz będą miały dwa latka więc latanie ze smokiem to juz przeginka chociaż teraz juz trudniej jest zabrać .
Ja nie raz widzę u siebie dzieciaki po 3-4 lata ze smokami strasznie to wyglada .
ja pamiętam jak latem widziałam dziewczynkę w wózku, wiek-2-4 latka (nie pamiętam)-smok w japie i pomalowane paznokcie u nóg

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Nina w 4 miesiącu przestała jeść w nocy
lenucha tyż

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Zapomniałam napisać że w Lidlu były świetne nocniki i nakladki dla naszych dzieciaków. Są super tzn. Zosia jest zadowolona i chętnie korzysta po zamianie ze starego .
mój stary też przytachał podkłądkę z lidla i też nam się podoba-jaki kolor macie dziewczyny?

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie piżamę w lidlu zielona bluzka i spodnie w kratkę .
wypełzłam z łazienki a SZymek mamo czemu TY nie w piżamie .
ja do niego że to jest piżama . O on : Oj mama ale Ty elegancko wygladasz pierwszy raz mi z czymś takim wyjechał , a jeszcze w stosunku do piżamy
jaki gentelman

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

Na sobotę zarezerwowaliśmy sobie miejsca do kina na "W ciemności" jedziemy się odchamić
też bym chciała na to iść, znaczy wybieram się

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Mojego synka dzisiaj zostawiłam w rajtuzach. I normalnie zdziwienie, bo już dwa razy sam poszedł sciągnął i potem jeszcze sobie założyła ja tak nie wierzyłam w jego siłyNo druga sprawa że po kupie też podciągnął, i trzeba bylo zmienić na czyste

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość

też myślałam żeby kupić tą nakładkę kupię do tego taki podest w ikei zeby mógł sam sobie wygodnie siedzieć ...
co do rajtuz z lidla jestem właśnie na nie wściekła bo kupiłam 4 pary jakies 2 miesiace temu (no może mniej) i wszystkie sie przeciarają w kroku albo takie trafiłam albo jakieś dziedostwo sprzedają
my mamy podeścik z ikei, ten biały i jednak póki co za niski jest żeby lenka sama wlazła, szczególnie z tą podkładką, bo ten przodek dość wysoki jest

Ja też jakoś nie jestem zadowolona z lidlowych rajtek-mam dwupak i straszna lipa-nie dość ze pupa po paru razach się bardzo powyciągała, to jeszcze całe tak dziwnie poziomo poprzecierane, takie kreski prześwitujące jakby.
Za to w tesco są super, ostatnio 6 par kupiłam, bo są w dwupakach i poprzeceniane- za 9.5-17.50 za dwie pary i super jakościowo-jak geogre czy M&S

Edytowane przez evitka21
Czas edycji: 2012-01-13 o 11:49
evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora