2012-01-13, 13:03
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Adipex retard
Witam wszystkich,
od dziś też zaczynam kurację z adi. koło godziny temu wzięłam pierwszą tabletkę mimo że jestem trochę oszołomiona działaniem bardzo się cieszę- czuję że działa mimo porządnego śniadania i drugiego śniadania koło południa, znów miałam ochotę żreć ( jak to u mnie zwykle bywa) a teraz czuję się uwolniona od tego problemu 
Kilka lat temu ważyłam 97 kilo (jako 19-latka) inne dziewczyny biegały na imprezki i miały adoratorów a ja byłam przekonana że zawsze będę grubasem, ale natknęłam się na dietę owocowa warzywną(dr. Marii Dąbrowskiej), zaczęłam też ćwiczyć i po pół roku starań było mnie 21 kilo mniej. przez parę lat utrzymywałam ten stan i czułam się naprawdę świetnie, (jak waga się podnosiła stosowałam dietę dukana , potem dietę stabilizującą i było ok)ale w ciągu ostatniego roku zpomniałąm chyba o tym że mam skłonności do tycia, nie mam już w sobie tej siły woli co kiedyś żeby wyciągnąć na dukanie dłużej niż tydzień. Znów noszę rozmiar 46, na ten rozmiar nie da się w Polsce nawet kupić ubrań!! ważę znów ponad 90 kilo, ale patrząc na wasze opinie o tym leku jest nadzieja że to się zmieni niebawem.
Pozdrawiam i czekam na kolejne opinie oraz sprawozdania z kuracji.
|
|
|