Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Calineczki (inchies) - wymianka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-13, 14:00   #685
EwcIaKIcIA
Zakorzenienie

GG do EwcIaKIcIA
Dot.: Calineczki (inchies) - wymianka

Cytat:
Napisane przez hoe Pokaż wiadomość
Dostałam propozycję od EwciKici I tymczasowylogin żeby się zapisać i tu i się zapisuję
A no i prawidlowo bo inaczej by byla

Cytat:
Napisane przez DDosiek Pokaż wiadomość
Oj, Lawendax, tylko problem w tym, ze ja pracuje wieczorami i dziecko usypia, gdy jestem w pracy. Zostaje noc tylko. I nie byłoby kłopotu, gdyby nie to, ze dziecko o 6.30-7.00 juz jest wyspane. Ze mna po takiej nocce twórczej jest nieco gorzej tak wczesnym rankiem

Ale jak ktos mi nakroi calineczek, to chetnie je pozdabiam.

Powiedzcie mi tylko, wysyłamy same calineczki, czy przydaśki jakies też? Jeśli tak, to jak to zrobić? Do każdek calineczki w kopertę dorzucić? Bo jak to potem ogarnąc przy rozdzielaniu co dla kogo?
Wysylamy same calineczki Ile ma Twoja dzidzia???

Cytat:
Napisane przez DDosiek Pokaż wiadomość
Czyli robimy 16 Calineczek, po dwie dla jednej osoby? I Córa Madzi juz w tym uwzględniona.
To teraz pytanie nr 2: Czy jej jakos popakować w torebeczki, kopertki? Żeby było wiadomo które dla kogo? Bo mogą się troche różnić, czy wszystkie mają być identyczne?
jeszcze na samym koncu po zamknieciu listy powiem ile robimy dokladnie Calineczek Poki co jest juz 20 skoro mamy 10 osob chetnych i mamy robic po 2 Nie musisz nic pakowac chyba ze masz takie zyczenie ktora dziewczyna ma dostac jaka Ja i tak jak dostane wszystkie to wysypuje i ukladam do wspolnego zdjecia a pozniej tasmowo do kazdej kopertki wrzucam po jednej (tzn. 2) od kazdej z was i tyle nie patrze ktora jaka i dla kogo ladniejsza

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Pupil Pokaż wiadomość
Moje dzisiaj do mnie dotarły

Poppy -oj przekłamał ... zjadł Ci jedną moją kokardziastą calineczkę - Ewcia się pomyliła i ja dostałam dodatkowo Twoją Wyślę Ci najbliższą razą, albo dołączę do naszej wymianki dekupażowej
Ewus, moze nie ja sie pomylilam tylko zanim poszlam na poczte to jeszcze mamie pokazywalam te Calineczki i widocznie musiala nie w ta koperte z powrotem wrzucic

Ahh niech ja ja dorwe

wędrowniczek:
Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA

Już praawie w domku

Edytowane przez EwcIaKIcIA
Czas edycji: 2012-01-13 o 14:02
EwcIaKIcIA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując