Clarins, Confidential Diora i inne
NIEAKTUALNE
Trochę wypełniła sie moja szafka, więc muszę oddać kilka kosmetyków, choć z pewnym bólem. Polubiłam je, ale nie przerobię do końca świata, wię może któras z was je przygarnie. Poszukuję: kremów - Avene Eluage i LRP Redermic do cery mieszanej, nieużywanych lub mało uzywanych błyszczyków w nie za jasnych i nie za ciemnych odcieniach (Scintillance Chanel lub Guerlaina), beżowych meteorytów, podkładu Dual Balance Shiseido, a z perfum: Chanel 19 edp, Classique JPG, Fragile edp, rozpatrzę także inne propozycje.
DOKŁADKA:
2 nowe i pełne buteleczki Srebrzyka firmy Kulpol. Kupiłam cztery, a nie mam obecnie potrzeby usuwania żółtych refleksów, więc oddam oddam dwie. Moim zdaniem jest lepszy niż Flor Illum.
1. Dior Confidential wersja brązująca. Błyszczyk zużyłam niemal zupełnie ale na pudrze zachowały sie jeszcze pozostałości napisu.
2. Krem koloryzująco-nawilżający, półtransparentny Clarinsa. Chętnym podam wszystkie szczegóły, łącznie ze żużyciem.
3. Za wymienione perfumy oddam, choć z wahaniem Initoal Boucheron. 100 ml, z niewielkim w sumie zużyciem, określę je bliżej na życzenie.
Zapraszam serdecznie, pewnie coś jeszcze dołożę .
F.-R. Chateaubriand
Edytowane przez morelle
Czas edycji: 2012-03-03 o 09:47
|