2012-01-13, 20:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
Napisane przez Buniat
Sheryl odpisała
Staś w środę zaczął wymiotować i pojechali do szpitala
leży w szpitalu ma zapalenie płuc i rotawirusa, Sherylcia tez ma rotawirusa, ale bezobjawowo
nie ma dostępu do neta i prosiła, zebym Wam przekazała te newsy 
życzyłam im szybkiego powrotu do zdrowia
|
Ojej Stasiu i Sherylko wracajcie do zdrowia
Cytat:
Napisane przez Meitsa
Przepraszam, ze w ogóle sie teraz nie odzywalam, ale mieszkanie było ważniejsze. Dzis na ta sama godzinę 3 pary przyszły oglądać mieszkanie i babka powiedziała, ze kto pierwszy zapłaci za rezerwacje tego jest mieszkanie, wiec my sprytnie puscilismy wszystkich przodem jak wychodzi i zagadalismy do babki zeby do biura nas pozwiozla, bo jesteśmy zdecydowani  teraz mamy trochę papierkow do wypełnienia i bedą nam sprawdzać zdolność kredytowa i mamy małe obawy bo wstępnie wyszło, ze Tżowi brakuje 1000£ do rocznego dochodu a ja jako pracująca miesiąc nie liczę sie chyba ze byłabym jego żona  w przeciwnym razie musimy znalezc drugiego wierzyciela z praca na pełen etat 
A to mieszkanie, które wybraliśmy:
http://www.citylets.co.uk/property-r...e-ab10-201349/
|
Mieszkanko super
Cytat:
Napisane przez malutka84
Ale zazdroszcze  U mnie huragan ze glowe chce urwac przy samej dooopie ale ani grama sniegu  A na wp pisza ze ten weekend ma byc prawdziwa zima w Polsce...
|
Nie ma czego zazdrościć Ok 14 u nas przecież tak śnieg sypał, że na Pestce utknęłam na przeszło godzinę bo jakiś wypadek był.
|
|