Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolczyki (piercing)- tu wklejajcie zdjęcia swoich kolczyków
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-11-27, 23:31   #90
aga87
Rozeznanie

GG do aga87
Dot.: Kolczyki (piercing)- tu wklejajcie zdjęcia swoich kolczyków

Nieszkodzi To czekam w dalszym ciągu
A ja dzis jak zdjełam tunele, to okazało się, ze tez miałam grubośc pretu 3mm, a nie 2mm jak sie okazało... Miła niespodzianka ^^ Kobieta głupia sprzedala mi 3mm tunel, a nie 2, jak chcialam
I o 1mm rozciagnelam, czyli jestem na 4 Tylko uszko boli, krew sie polała nawet, czym jestem troche zaniepokojona, bo podobno przy rozciaganiu nie powinna w ogole sie lac krew... Nastepny 1 mm za tydzien Ja narazie chce do 6 mm A u Ciebie kiedy nastepna sesja rozciagajaca? W jaki sposób rozciagasz?
Na poczatku chce ponosic tunelik piekny, a na przyjazdy do domu plugi (mama by mnie chyba zabila za dziury w uszach)
Mam upatrzone plugi ^^ Zalaczam fotki interesujacych mnie motywow ;D
Ktory bylby najfajniejszy? Najbardziej podobaja mi się wisienki chyba czarne *_* Truskawki tez bylby fajne, albo jaskolka
No i za tunelikiem musze sie tez fajnym rozejrzec
Ahhh, jak ja juz bym chciala miec te uragnione 6mm
Buziaczki wielkie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif wisienki 6mm.gif (4,1 KB, 4284 załadowań)
Rodzaj pliku: gif wisienki biale 6mm.gif (3,5 KB, 4291 załadowań)
Rodzaj pliku: gif jaskolka 6mm.gif (4,0 KB, 4304 załadowań)
Rodzaj pliku: gif truskawki 6 mm.gif (4,0 KB, 4306 załadowań)
Rodzaj pliku: gif spirala 6mm.gif (5,0 KB, 4386 załadowań)
Rodzaj pliku: gif gwiazdka 6mm.gif (3,6 KB, 4340 załadowań)

"He's all right! Aren't you,cat? Poor slob without a name! The way I see it I haven't got the right to give him one. We don't belong to each other. We just took up one day by the river.
I don't want to own anything until I find a place where me and things go together."
aga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując