Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Groupon- odchudzanie z kalorynką
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-14, 16:52   #9
bitchy
Raczkowanie

Dot.: Groupon- odchudzanie z kalorynką

Cytat:
Napisane przez Indios Bravos Pokaż wiadomość
Ja nie wiem po co te cuda-wianki
Ja stosuję najstarszą dietę świata, czyli MŻ+WR.
Jem to, co lubię, ale w malutkich ilościach. Średnio raz na tydzień pozwalam sobie na ulubione, np. włoskie dania a i tak tygodniowo idzie mi ok. 1-1,5 kg
Nie trzeba płacić za żadne diety i męczyć się z programem. Skoro dieta, o której tu mowa jest tylko na zmienienie nawyków to samemu nie potrafisz ich zmienić, Autorko Wątku? Cóż to za filozofia, jeść więcej warzyw i owoców a posiłki w troszeczkę mniejszych porcjach. No i ostatni posiłek- żeby był gdzieś przed 18-19. Do tego trochę ruchu, który sprawia nam największą przyjemność i lecimy z wagą!

Ludzie lubią sobie utrudniać życie Na tej diecie zrzuciłam już ponad 6 kg ;] Przede mną jeszcze 8 ;]
doswiadczony dietetyk ulozy diete nie tylko ktora pomoze schudnac, ale takze taka ktora przy okazji zapobiegnie niedoborom. ja zawsze odzywialam sie zdrowo, mam dobre nawyki, ale okazuje sie ze zwykly czlowiek nie zna dokladnego skladu poszczegolnych skladnikow w mg i takim sposoem mozna nawet nie odchudzajac sie i jedzac zdrowo, nabawic sie anemii. tak wiec skorzystanie z pomocy dietetyka nie jest zlym pomyslem
bitchy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując