Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o dzidziusia - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-15, 14:47   #204
_pola
Rozeznanie

Dot.: Starania o dzidziusia - część II

Cytat:
Napisane przez Martarynka Pokaż wiadomość
Zielona ja miałam tak samo, też co chwila biegałam do toalety, bo czulam, że mi tam coś polecialo i myslalam, że to @, a to ten śluz. Oby u Ciebie było to co u mnie
Witam nowe straczki
Dziewczyny Wy też tak macie, że jak Was TŻ wkurzy to obiecujecie sobie, że nie bedziecie sie do niego odzywać w ogóle. Ja za każdym razem obiecuje sobie, że nie bede się do niego odzywać conajmniej tydzien, a później po godzinie mi przechodzi. Teraz jestem właśnie na takim etapie obiecywania sobie, że nie bede odzywać się do niego do końca życia, a przynajmniej do konca miesiaca, chociaż tygodnia , i nie wezmę go we wtorek do lekarza i w ogole nic od niego nie chce. No tak mnie wkurzył dziś, że szok. Bedzie mnie tu w ciąży denerwował, o nieeeee!!!! Ale jestem wściekła, no masakra!

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

A i mam jeszcze do Was dziewczyny takie pytanko, może mi coś doradzicie. Dzwoniła do mnie dziś moja kuzynka, bardzo bliska, ma dwoje dzieci, w wieku 2 lat i 8 mies. własnie robi generalne porządki i chce się pozbyć rzeczy po chlopakach, m.in. łóżeczka, pościeli do niego, materaca, lezaczka itp. Ma male mieszkanie i nie ma gdzie tego trzymać wiec 28 mamy po to jechać, bo u nas w domu jest dużo miejsca więc już możemy ją odgracić no i ona oczywiście nie weźmie zadnych pieniędzy ode mnie, a chciałabym się jakoś odwdzięczyć za te wszystkie rzeczy. Gdybyśmy je kupowali to by nas to sporo wynioslo, sama zreszta wiecie, macie jakieś pomysły jak moglabym jej podziekować za to wszystko?

Martarynka ja mam tak samo Chociaż teraz i tak jestem z siebie dumna, bo wytrzymuję jakąś godzinę, a wcześniej nawet tyle nie Ale jak tu się gniewać jak przyjdzie takie ladaco, weźmie za rękę, uśmiechnie się...no jak?
Co do podziękowania to może kup coś dla jej maluchów? Niekoniecznie zabawki jeśli ma małe mieszkanie, ale jakieś ubranka?
_pola jest offline Zgłoś do moderatora