Zielona ja miałam tak samo, też co chwila biegałam do toalety, bo czulam, że mi tam coś polecialo i myslalam, że to @, a to ten śluz. Oby u Ciebie było to co u mnie

Witam nowe straczki

Dziewczyny Wy też tak macie, że jak Was TŻ wkurzy to obiecujecie sobie, że nie bedziecie sie do niego odzywać w ogóle. Ja za każdym razem obiecuje sobie, że nie bede się do niego odzywać conajmniej tydzien, a później po godzinie mi przechodzi. Teraz jestem właśnie na takim etapie obiecywania sobie, że nie bede odzywać się do niego do końca życia, a przynajmniej do konca miesiaca, chociaż tygodnia

, i nie wezmę go we wtorek do lekarza i w ogole nic od niego nie chce. No tak mnie wkurzył dziś, że szok. Bedzie mnie tu w ciąży denerwował, o nieeeee!!!! Ale jestem wściekła, no masakra!
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------
A i mam jeszcze do Was dziewczyny takie pytanko, może mi coś doradzicie. Dzwoniła do mnie dziś moja kuzynka, bardzo bliska, ma dwoje dzieci, w wieku 2 lat i 8 mies. własnie robi generalne porządki i chce się pozbyć rzeczy po chlopakach, m.in. łóżeczka, pościeli do niego, materaca, lezaczka itp. Ma male mieszkanie i nie ma gdzie tego trzymać wiec 28 mamy po to jechać, bo u nas w domu jest dużo miejsca więc już możemy ją odgracić no i ona oczywiście nie weźmie zadnych pieniędzy ode mnie, a chciałabym się jakoś odwdzięczyć za te wszystkie rzeczy. Gdybyśmy je kupowali to by nas to sporo wynioslo, sama zreszta wiecie, macie jakieś pomysły jak moglabym jej podziekować za to wszystko?