2012-01-15, 14:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Cytat:
Napisane przez marieann
Ale on się nie tłumaczy tym że wypił, wie co zrobił i bardzo tego żałuje. Na razie jesteśmy na etapie "postaraj się a zobaczymy". Chodzi o to że dla mnie zdrada też była zawsze końcem związku, ale teraz... On też był zdradzony przez swoją byłą więc wie co to znaczy. I nie pijaństwo, przez nasz związek wypił tak więcej z 10 razy, na imprezach był max 5. Na co dzień nie pije, chodzi o to że jak zacznie to już nie umie się powstrzymać, ma to po ojcu. Po prostu nie umie pić i ma wybór- picie albo ja, nawet sama nie musiałam mu o tym mówić, sam to powiedział od razu. Każdy popełni błedy, ważne co będzie później. To jest jedna z rzeczy które ostatnio zrozumiałam. Oraz to że teraz jak mnie skrzywdzi będę na tyle silna żeby odejść bez bólu, taka 'szczepionka'. Nikt nie wierzy w to co zrobił, moje przyjaciółki były strasznie zszokowane, to nie jest ten typ człowieka co może zranić. Nie wie dlaczego to zrobił, a jak by chciał mnie zdradzać to by to mógł robić i wcześniej i bez picia, bo ma powodzenie, ale wiem że nie robił (wiem że spławiał wiele dziewczyn, sama się dowiadywałam, zresztą wiedziałabym o jego zdradzie na 100% po jakimś czasie, tak jak to było teraz)
przepraszam wszystkie dziewczyny za odejście od wątku, to ostatni !
|
Nie łudź się, że nie będzie bolało.
|
|
|