Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy wypadają jak głupie. Przetestowałam już większość polecanych kosmetyków :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-15, 19:36   #10
KONICZYNKA 47
Zadomowienie

Dot.: Włosy wypadają jak głupie. Przetestowałam już większość polecanych kosmetyków :

Cytat:
Napisane przez vanitty Pokaż wiadomość
Faszeruję się nimi bo robi to każda z nas po zobaczeniu, ze coś jest nie tak- zwykle sięga po internet i postanawia skorzystać z rad użytkowników. Właśnie dlatego. Nie mówię, że mają wiedzieć, być może ktoś miał coś podobnego i mogliby dać jakieś wskazówki.
Coś podobnego do czego? Przecież skoro nie mają wiedzieć co Ci dolega to w jaki sposób mają Ci dać radę. Każdemu wypadały kiedyś włosy, mi np w wyniku stresu i zabiegu w znieczuleniu ogólnym. To było główną przyczyną.
Musisz ustalić swoją przyczynę. Poproś lekarzy (najlepiej i rodzinnego i derma bo i tak na wszystko skierowania nie dostaniesz, NFZ cienko przędzie) o skierowanie na badania. Za resztę zapłać z własnej kieszeni, trudno innej rady nie ma.
Lepsze to niż łykanie kolejnych suplementów poleconych przez wizażanki. Przed wizyta spisz sobie na kartce wszelkie spostrzeżenia dot włosów, daty, stosowane witaminy, dietę itd. byś niczego nie zapomniała powiedzieć lekarzowi.
KONICZYNKA 47 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując