Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-18, 23:01   #2642
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

A ja zrobiłam 20 pół przysiadów z moim synkiem na plecach! Mały miał taki ubaw że szok A mi tak w nogi wlazło że aż pulsują całe! Potem jeszcze wzięłam go na "barana" i biegałam z nim po dużym pokoju na około stołu Ale miał radochę Zmachałam się jak głupia! Jak odpocznę to jeszcze trochę z nim poćwiczę a potem porobię sobie brzuszki na kołysce.
A znalazłam ciekawy artykuł Poczytajcie sobie :
http://kuchnia.wp.pl/fototematy/293/...schudnac-.html

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Ok zjem bez panierki, w mikrofali jak odgrzewam to sama odejdzie zdrapie ją
no koniecznie bez panierki !

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
monia absolutnie nie jestem gotowa ani psychicznie , ani fizycznie ani pod zadnym innym względem na dziecko.Chce zrobic studia, znaleźć dobra pracę...A co do imprezy to....kurcze ja strasznie zawzieta jestem, taki mam charakter.Wiem,że powinnam go przeprosić bo naprawwde przegiełam, niee powinnam tak krzyczeć.Ostatnio coraz częściej mnie ponosi.Jak sie zdenerwuje to nie potrawie powsztrzymać nerwów.Już mama i mąż mi mówia,że jestem agresywna.A ja robie awantury a potem płacze.
Chciałabym iśc na ta zabawe, byłam w zeszłym roku i bylo super..W sobote mamy razem zmiane wiec , zobacze jak bedzie.a to usg to musze sobie sama załatwic i to prywatnie, bo w szpitalu mieli takie usg ale było bardzo duzo pacjentek na badanie pierssi i mi nie chcieli zrobic
badania

Od dwóch dni staram sie ograniczac jedzenie, i nie tknełam slodyczy

Marzy mi się 4 z przodu

No i dobrze na drugie dziecko masz jeszcze kupe czasu
Skoro wiesz, że powinnaś go przeprosić to zrób to. Czasami nie warto unosić się honorem bo to nic nie daje a tylko szkodzi. Będzie Ci o wiele lżej na sercu jak sie pogodzicie i w pracy będzie przyjemniej Na imprezę pójdziesz bez żadnych wyrzutów i na pewno się fajnie wybawisz! Dlatego pogadaj z nim i wytłumacz mu wszystko - i tak masz sporo problemów na głowie więc po co Ci kolejny Zobaczysz, że o wiele lepiej Ci się zrobi jak się pogodzicie
A to, że nerwowa jesteś to wcale Ci się nie dziwię.... tyle problemów - każdy byłby nerwowy. Juz nie długo na urlop pójdziesz to wyluzujesz trochę i odpoczniesz
Tobie się marzy 4 z przodu a mi 5 z tyłu hehe

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
No i jestem 10 centymetrów niższa od Ciebie a wymiary mamy prawie identyczne tyle, że Ty masz sto razy ładniejszą i zgrabniejszą figurę
oj tam 10 cm to nie tak dużo przecież :P
Wymiary masz dużooooo mniejsze ode mnie bo ja teraz to przytyłam przecież i mam na pewno o kilka cm więcej... Ty chyba się w lustrze nie widziałaś! Masz śliczną figurę i ja nie mam nawet szans do ciebie

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Dziewczyny czytałyście ten artykuł co Wam wkleiłam???? Jak nie to przeczytajcie koniecznie!!!!!! To się tyczy naszej diety!!! Bardzo ważne informacje są w nim!
http://kuchnia.wp.pl/fototematy/293/...schudnac-.html

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:11 ----------

Dobra, lecę do wyrka pooglądac troszkę TV Zrobiłam 50 brzuszków na kołysce! Po 15stu myślałam że umre z bólu hehe a pamietam jak kiedyś mogłam zrobić 50 bez żadnej przerwy.... także zrobiłam 15, odpoczęłam, zrobiłam 10 odpoczęłam i tak do 50ciu. Masakryczną mam kondycję! Aż wstyd! Muszę znowu codziennie robić brzuszki aby do lata go trochę wyrzeźbić... jeszcze hh musze kupić. Zastanawiam się nad stepperem.... dziewczyny które mają stepper powiedźcie czy warto go kupić? na które partie mięśnie stepper najbardziej działa? Z góry dziękuję za odpowiedź

lecę do łóżka dobranoc i do jutra!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora