2006-11-29, 18:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mam straszne dlugi
Cytat:
Napisane przez Dezzire
i nie daje rady ich splacac mam dochod 600 zl a dlug moj wynosi prawie 5 tys pewnie zapytacie" to po co narobilas te dlugi" strasznie dlugo trzeba by tlumaczyc ale powiem w skrocie mialam zaklad fryzjerski nie wypalil i w zwiazku z tym jest ten dlug nie mam od kogo pozyczyc a o pozyczce bankowaej moge zapomniec nie przydziela mi hmm provident? nie nie chce pchac sie w nastepne bagno mam dwoje dzieci nie chodza jeszcze do przedszkola ale co bedzie jak pojda za co ja je oplace? jak mnie nie stac nawet na ta czekolade bo na chleb ni ebede miala mam juz komornika na glowie grozi mi utrata sprzetu gospodarstwa domowego bo juz zostaly zajete boze nie wiem co robic jak sobie z tym poradzic teraz nie dziwie sie ludziom ze traca nadzieje na wszystko ze co kolwiek mogloby byc lepiej wiem ze nie ja jedna mam takie problemy ale ja chcialam sie tylko wyzalic wywalic to z siebie bo juz mi jest ciezko nawet na duszy  ( pozdrawiam wszystkich
|
Nie dziw się,że raczej nikt się nie kwapi do pocieszania.
Dziewczyny wiele razy sparzyły się na wątkach prowokacjach i każda nieścisłośc budzi wątpliwości.
Raz piszesz,że miałaś szmatex,a później,że zakład fryzjerski.
Więc chyba coś tu nie gra.
Niby taki szczegół,ale jakże ważny.