Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-19, 06:11   #1886
emigra
Zakorzenienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Jej, jak każda ciężarna tak ma to
predzej czy pozniej kazda ciezarna to dopada, w mniejszym lub wiekszym stopniu jak bedziesz w ciazy to sie zemscisz
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
racja ja od razu mowilam zebys robila ciemna szafe bo meble pozniej zmienicie a szafa juz zostanie tym bardziej ze wszystkie meble macie ciemne

Wrocilam do domu jestem mega zmeczona .. cos mnie brzuch pobolewa nie wiem co jest grane moze to wzdecia nigdy ich nie mialam wiec nie wiem czy to to.. a od 2 dni nie bylam w wc... Zaczynam sobie jakies pirdoly wmawiac ... jak jutro bedzie tak samo to zadzwonie do gina dla swietego spokoju Czekam na meza az wroci z pracy od zawsze mnie podnosi na duchy nie taki panikarz jak ja
Pobolewac brzuszek moze po zmeczeniu, jesli duzo robilas w ciagu dnia, chodzilas np, ale tez i za dlugo siedzialas w jednej pozycji jesli to jednak zaparcia, co niestety jest dosyc czeste w ciazy to nie ma sie czym martwic - pij wiecej plynow, pomoz sobie startym jablkiem, gruszka, suszonymi morelami lub sliwkami i powinno ''pojsc''
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
A mi się dziś łzy zakręciły z radości. Gościu od szafy się pyta czy chcemy prwadnice takie zwykłe czy najlepsze za dopłata 70 zł (dłużeh będą działały , są typu komandora i są ciche) a mąż, że te droższe, bo w tym pokoju jego córcia będzie spała i nie chce jej budzić. szok....
slodziutko

dzien dobry mezus juz wybyl do pracy, a ja dzisiaj wyruszam z domu - jade z kolezanka do galerii habdlowej polazic troche, musze kupic kilka drobiazgow
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora