Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zrosty po cc
Wątek: zrosty po cc
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-20, 16:47   #5
EdziaO
Zakorzenienie

Dot.: zrosty po cc

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Bardzo współczuję straty maleństwa Pojęcia nie mam w jakim czasie mogą tworzyć się zrosty ale tak na chłopski rozum to obstawiałabym że chyba szybko po porodzie Ja mam za sobą dwie cc, w drugą ciążę zaszłam czternaście miesięcy po pierwszej, zrostów nie miałam a przynajmniej nic mi o tym nie mówiono. Mam wadę macicy i duuużo mięśniaczków a mimo to donosiłam bez problemów obydwoje dzieci. Bardzo szybko zaszłaś w drugą ciążę, mnie zawsze mówili żeby czekać przynajmniej rok. Może to było jednak trochę za wcześnie?
dziękuję za zainteresowanie
nie mam pojęcia, być może...
U mnie dochodzą jeszcze problemy hormonalne, także z drugą ciążą miałam się pośpieszyć. Miałam USG przez powłoki, dopochwowe, morfo,hormony i że było ok to miałam próbowac. I udało się w sumie zanim dobrze o tym pomyślałam. Badania po poronieniu niczego nie wykazały, może to było to. Nie mam zielonego pojęcia. Teraz blizna zaczyna mi dokuczać, boli tam gdzie były węzełki i do tego strasznie dokuczają jajniki. No i ciąży brak. Więc zaczynam się zastanawiać. Nic chyba wybiorę się do ogólnego i poproszę o skierowanie do chirurga bo to chyba właściwy adres

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując