2012-01-20, 22:03
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010
Cytat:
Napisane przez libra777
no jakbym moja teściową słyszała ona też jęczy że się nie nadaje do niczego 
Minka ale chociaż dobrze że masz świadomość że byś chciała  może z Amelką na rowerach latem pojeździcie.
Ja to jeżdżę maniakalnie ,zresztą u nas to rodzinne , moja siostra i jej rodzina też i moja mama i my może to zaraźliwe?
wszystko zaczęło sie od tego że bardzo przytyłam w 1 ciąży i od tamtej pory tak cały czas aktywnie spędzam czas jak tylko mogę 
|
no własnie mnie wkurza, że jęczę i dalej nic nie robię a przeciez kurna mam świadomość, że jak ja tego nie zrobię to tym bardziej nikt za mnie  ale taka mądra w gadaniu jestem 
własnie wiesz, ja bym chciała, ja nawet mogłabym jeździć na rowerze czy spacerować, ale ja nie lubię np. jeździć bez celu, np. gdzieś do kogoś, nawek kilka kilometrów to ok, ale tak sobie pojeździć to nie to samo ze spacerowaniem, mogę chodzić, ale gdzieś, tak po mieście to pochodzę z 15 minut i mi się nudzi masz jakiś pomysł jak to zmienić??
na siłownię w Irlandii kilka lat chodziłam, po pracy, ale jechałam zawsze na chama, po ćwiczeniach super sie czułam, ale bardzo nie lubiłam tam jechać, bo sobie myślałam, że jestem zmęczona i że chętnie bym poleżała 
kurna ide pisac ta pracę, bo od tamtej pory napisałam pół strony   a przeciez zaraz zrobię się śpiąca  
aha ja na ospę nie szczepię, w sumie to nie wiem czemu, nawet sie tematem nie zainteresowałam
|