Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-20, 23:27   #2694
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cholera! Ale napisałyście! hehe
Czytałam Was z 20 minut no i weź tu teraz po odpisuj jak nie wiem od czego zacząć :P

No nic... opowiem co dziś robiłam najpierw
Byłam w Kwidzynie, dzieci zostały z moją mamą a ja wzięłam od niej samochód i pojechałam. Załatwiłam kilka bankowych spraw i wybrałam się na zakupy. Poszłam do Rossmanna, kupiłam tusz i cień do powiek Potem poszłam szukać butów.... katastrofa! Wszystko takie brzydkie w CCC w ogóle nic ciekawego.... przymierzałam kilka par ale brzydko na nodze leżały. No i dupa nic nie kupiłam wróciłam do mojego miasta. Odebrałam w aptece Skrzypovitę i zaszłam do Biedronki po trochę jedzenia do domu. Potem poszłam do rodziców odebrać dzieci i zjadłam u nich obiad - kasza+gulasz+buraczki.
Także zakupy nie za bardzo sie udały W poniedziałek przejdę się po moim mieście i popatrzę za butami. Jak nic nie znajdę to nie wiem co zrobię!
Ale mam też dobrą wiadomość
Rodzice kupili sobie nowy samochód i swój "stary" chcą sprzedać ( czyli ten którym dziś byłam na zakupach).
Nie chcą za niego dużo i mogłabym im w ratach płacić więc zdecydowałam się go kupić! w końcu! Będe miała własne autko mąż nasz samochód zabrał do Niemiec więc ja tu normalnie bez auta to jak bez ręki. A przy dwójce dzieci samochód na prawde jest potrzebny.
Mąż się zgodził także jestem szczęśliwa Jak dobrze pójdzie to do maja samochód będzie już spłacony a póki co trzeba zacząć oszczędzać :p
Jestem strasznie zmęczona i najchętniej poszłabym już spać ale mój synuś nie śpi więc muszę czekać. Jeszcze wykąpać się muszę i chciałam włosy pofarbować ( w końcu farbę sobie kupiłam! ) ale już dziś nie dam rady.... Wzięłam sobie tradycyjnie Wellaton ciemny brąz ale tym razem tą piankę a nie krem. Ciekawe jaki będzie rezultat

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kada69 Pokaż wiadomość
Monika ja również nie miałam zbyt dobrej nocy. Wczoraj zjadłam tosta z serem na kolacje i brzuch mnie bolał... Możliwe żeby mój organizm się w ciągu tygodnia od takiego jedzenia odzwyczaił?
oo to nie jestem sama widzę
Szczerze to wątpie aby tak szybko organizm się odzwyczaił, ale wszystko możliwe cięzko to stwierdzić

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

A ja dziś byłam na zakupach, kupiłam parę kosmetyków i farbkę do włosów jutro będzie farbowanko
Ja też kupiłam farbkę do włosów jutro tez pofarbuję w końcu!!!!

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Pokaż wiadomość
dziewczyny , jak to jest z tymi brzuszkami ? spotakalam sie z roznymi opoiniami odnosnie ksztaltowania dzieki nim brzsuszka.. czy one w koncu tylko wyrabiaja miesnie i jesli mamy troche tluszczyku to po prostu to nie ma wiekszego sensu? czyli cardio cardio cardio? nie mam zreszta pomysow na spalanie oponek..
brzuszki głownie działają na górne partie brzucha i moim zdaniem na oponki aż tak większego wpływu nie mają, ale jak będzie chudł przód brzuszka to i może boczki zaczną? sama nie wiem jak to jest :P

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:
Napisane przez sweet__chocolate Pokaż wiadomość
Witam

chciałabym się do Was dołączyć
Witaj Widzę, że wiele juz przeżyłaś walcząc z kilogramami...
Ile masz wzrostu?

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez linuska33 Pokaż wiadomość
i jak zakupy? pochwal sie butami ja tez dzisiaj mialm niezla nocke..o 4 rano moje dziecko stwierdzilo ze fajnie by bylo sie pobawic i zaczelo nam gaworzyc..a ze ostatnio cwiczy plucie i robienie brrr..to niezle halasowala..
oojj jak słodko to musiało brzmieć te brrrr kochane dziecko najważniejsze, że nie płakało tylko się samo zabawiało

Co do butów to nie kupiłam nic nie znalazłam fajnego ale będe nadal szukać
Najlepsze jest to, że kilka Pań ze sklepów powiedziały mi, że to już nie sezon na zimowe buty, same resztki zostały w sklepach, wszystko juz sprzedane i nie długo wiosenne się zaczną

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora