2012-01-20, 23:20
|
|
BAN stały
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
Napisane przez adelajda120
Kochane! Musze się najpierw pochwalić - zostanę mamą! Przy moim obecnym trybie życia i obowiązkach to trudne wyzwanie ale podołam. Tylko organizacyjnie muszę to jakoś poukładać. Ale konkretnie- mam pytanie do mobilnych mam - jaki wózek polecacie? Coś wygodnego, co można wziąć do samolotu, co nie jest ciężkie i czego wizualnie się nie powstydzę? no i oczywiście ,żeby dla dziecka tez było dobre- to priorytet! Mam nadzieje, że znajdę tu jakieś młode, modne i "oblatane" mamy które pomogą mi w moim problemie 
|
Zobacz ORBIT BABY
Moja siostra taki ma a to istna podróżniczka, pewnie byście sobie mogły łapę podać 
Zresztą ja tez go chyba kupię
Ale do rzeczy- kompaktowy, leciutki, po złożeniu naprawdę małe rozmiary, mozna dokupić torbe podrózną na ten wózek- na kółkach to w samolocie masz sprawę załatwioną
Ma też inne bajery- bajer "restauracyjny" czyli obracane o 360 siedzisko, bajer "domowy" czyli płozy do kołyski co je montujesz i do gondoli i do siedziska spacerówki - to nawet chyba dobry patent na tymczasowe "łóżeczko" w podróży )
bajer "dla mamci" to wyjmowany kosz spod wózka zmieniany w odlotowa torbę i doczepiane kosze na zakupy
zresztą zobacz sobie foty gdzieś w necie, Ania Mucha taki ma to spokojnie znajdziesz
|
|
|