Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-21, 15:27   #2169
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
No właśnie za tydzień pierwszy ślub. Pytałam się parę stron o wieczór panieński, ale zostałam przeoczona. Ciekawe czy świadkowa coś planuje dla naszej pierwszej PMki

Ja dzisiaj kończyłam zawieszki na alkohol, bo dotarła mi tasiemka. Po za tym dotarła do mnie dekoracja na auto, płatki do sypania (chociaż zastanawiam się czy użyć sztucznych czy żywych płatków przed kościół) Wy co planujecie? Doszły też do mnie ciasteczka z próbnymi wzorami i na pewno się na nie zdecyduję. Będą na podziękowania dla gości na stołach leżeć, zapakowane w pudełeczka. Czekam jeszcze na pudełeczka w kształcie sukni i fraka i na cukierki (to będzie podziękowanie dla ewentualnych gości, którzy mimo, że nie będą zaproszeni, to przyjdą złożyć życzenia pod kościół. No i na bramy, chociaż pewnie takich nie będzie.
My planujemy rozdać gościom kruche ciasteczka- własnego wypieku. Zrobimy paczki dla wszystkich bez wyjątku. Nawet dla tych, którzy nie będą ani na ślubie ani na weselu, a przyjdą do nas z prezentem.
A pod kościół planujemy pistolety na bańki mydlane. Tylko szukamy takich niebrudzących.

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Co prawda już kupiliśmy wódkę, ale z chęcią poznam lokalizację i za zakup
W Zawadziance w Zawadzie (koło Wodzisławia).
A Wy gdzie kupowaliście??

Wieczór panieński- wiecie, że ja sobie wczoraj uświadomiłam, że mój wieczór panieńsku musi być jeszcze przed postem. Czyli 11 lub 18 lutego. Trzeba dziewczynom napomknąć. Bo w poście ja się nie bawię, a w niedzielę wielkanocną nie mam zamiaru się spić i cały poniedziałek przeleżeć w łóżku...
Więc czasu coraz mniej

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora