Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-22, 11:06   #2382
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III

Dzidzia będzie miała swój pokój, ale ja często bywam w salonie i kiedy dzidzia nie będzie spała chcę żeby tam ze mną siedziała, ale jak???
Mam ją kłaść na podłodze na macie edukacyjnej czy na kocyku? Na kanapie? Kupię bujaczko-leżaczek, ale na razie będzie do niego za mała. Mąż chce kołyskę, ale wolałabym żeby mnie dziecko widziało,a ja je. A może postawić kolejne łóżeczko???Nie wiem

Jeżeli nie jest to problem finansowy, możesz zainteresować się cocoonababy - można postawić wszędzie, jest leciusieńki, fizjologiczny i opinie o nim są rewelacyjne. Przypuszczam, że gdybym miała go przy pierwszym dziecku, my nie mordowalibyśmy się tak z refluksami i dziecko by się tak nie męczyło...
Na pewno nie kładłabym noworodka na samej macie, bo nie może mieć tak sztywno pod pleckami. Uważam, że gondola, jak pisały dziewczyny, to świetny pomysł, jeżeli nie chcesz dodatkowo wydawać pieniędzy Niestety nie mogę wstawić linka, bo mi się pojawiają trupie czachy. Wpiszcie po prostu cocoonababy, to wyskoczą Wam od razu hurtownie. Matko, niedługo nie będzie sobie można nawet wózka czy pieluch polecić na wątku, bo już to będzie reklama

Edytowane przez SzmaragdowyKotek
Czas edycji: 2012-01-22 o 11:12
SzmaragdowyKotek jest offline Zgłoś do moderatora