Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-22, 21:28   #2502
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
bo wczesniej miałam smaka a teraz mam zabójczą ochote że jestem zdolna ubrać się i wyjść z domu po to
To jeszcze nie jest ostateczne stadium. Ostateczne jest, jak jesteś w stanie - tak jak napisała Tacca dokładnie - tak zamrugać rzęsami do męża, żeby on poszedł, nawet w śnieżycę czy wichurę

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Ja czuję takie jakby tiki nerwowe, jakby mnie taki prądzik kopnął, tak punktowo, w różnych miejscach brzucha. Czasem jak bardziej kopnie to ten prądzik przechodzi w taką jakby falę, że zaczyna się z jednej strony, a potem jak echo odbija się z drugiej. Nie wiem czy to zrozumiale napisałam

Hehe, nie masz litości dla meża

Ja czuję bardzo podobnie Takie tiki.
A co do męża - te kilka miesięcy może się poświęcić :P

Cytat:
Napisane przez karozka Pokaż wiadomość
A my właśnie mieliśmy interwencję policji w domu tatusiek zaczął wszystko rozwalać.

Nie wiem co robić i gdzie iść w chwili obecnej rozważam dom samotnej matki

Przepraszam, że mącę Wam nastrój, ale nie mam się komu wygadać
Wszystko jedno gdzie, ważne, żebyś była bezpieczna! Najważniejsze jest teraz bezpieczeństwo Twoje i malucha!

Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek Pokaż wiadomość
Ten krem jest boski, boski, boski!!!! Uratował mi biust w trakcie karmienia, a teraz używam go od pierwszych dni ciąży Już o nim pisałam też nie wiem, jak to robi, ale ulga niesamowita - jakby "odciążał" obolały biust, chłodził, ale nie chłodził... no niesamowity w rossmanie czasem można trafić na promocję. Normalnie płacę chyba ok. 18zł, w promocji nawet chyba jest po 13 czy jakoś tak, to kupuje kilka opakowań
No to jak już jutro katar przejdzie (oby, oby!), to się wybiorę do Rossmanna i go poszukam, po drodze mam 3 inne drogerie, może gdzieś będzie w promocji.

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez karozka Pokaż wiadomość
Pije jak co dzień zresztą, dziś od rana był agresywny, ale wszyscy starają się mu z drogi schodzić potem wypił flaszkę no i teraz wieczorem wyszedł z pokoju i zaczął rozwalać wszystko w salonie no i musieliśmy zadzwonić bo baliśmy się co będzie dalej. Policja założyła nam niebieską kartę i pojechali.
On czuje się bezkarny bo jest byłym policjantem

Moja córka się boi moczy się w nocy chciałabym ją stąd zabrać tyle, że nie wiem gdzie no i jeszcze drugie dziecko w drodze boże nie wiem co robić
To ojciec Twoich dzieci? A nie możesz pojechać do swoich rodziców? Jak policja mogła tak to zostawić...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora