Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-23, 07:54   #2415
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

Bry

Jeju ale mi się spać chce. Nie mogłam zasnąć a jak usnełam to miałam debilne sny. Np śniło mi się że stoję przed kościołem już jest po ślubie. Robimy zdjęcia a ja ze ślubu nie pamiętam nic. Nie pamiętam przysięgi. Zaczęłam się mamy wypytywac o to a ona że przysięga była brzydka bo za księdzem mówiliśmy potem zobaczylam że następna para jaka ma brać ślub to moja świadkowa no nic pojechaliśmy do domu na wesele. Wesela też nie pamiętam tyko motyw po że TŻ musiał iść spać do domu bo mnie mama nie chciała oddac. Dopiero następnego dnia miałam spać z TŻ. A potem pojechałam na zajęcia. Konkretnie na wykład na który teraz jadę i sen się skończył bo zadzwonił budzik

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

tenebrosko potem wkleje linka na yt a jest to piosenka z reklamy tvp dziewczyna tam uczy bachaty i w tle leci super piosenka. Wiem że w necie dużo osób ją szuka jak na razie bez powodzenia. Ja sama przesłuchałam już z 300 piosenek i nic
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora