Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-23, 17:31   #2605
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
szkoda że nie w odwrotnej kolejności...

przedzwonie i dopytam, szkoda jeździć i załatwiać jak można to tak załatwić.

to na każdym tak ma? bo mógłby ewentualnie nosić na drugiej ręce a też na serdecznym...

A ja mam super wieści
wcześniej nie brałam pod uwagę oddawania złota i w ramach tego robienia sobie obrączek, ale mamy sprawdzonego przez znajomych guliwera i podjechałam dzisiaj ze złotem, które mogłabym oddać i co?
okazało się że złota jest na tyle, że idealnie starczy na obrączki za robociznę powiedział nam 50-65 zł za gram ww zależności od skomplikowania wzoru, a że chcemy proste to wyszłoby Nam za obrączki tylko 500 zł!
dla mnie rewelka jestem zadowolona że jednak postanowiłam to pójść wycenić, bo różnica jest jednak znacząca, a widziałam obrączki ktore ten guliwer robi i ich katalogowe apartowe odpowiedniki (kumpeli) i są identyczne, więc jednak postawimy na niego

Świetnie przynajmniej to co mieliście wydać na obrączki zaoszczędzicie i będziecie mogli sobie z czymś innym zaszaleć

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Z linku to stopy Ashtona Kutchera
Widziałam już u 2 osób takie zrośnięte palce, ale nie te jak na zdjęciu, ale te (ten największy to nr 1, dalej 2 itd) 3 i 4
Nie wchodzę i się nie przyglądam. Nie to że się brzydzę, ale to jakoś wyjątkowo na mnie wrażliwie działa

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora