2012-01-23, 17:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Supercienkie Durex'y. Czy warto?
Cytat:
Napisane przez Frutti
Fakt, o tym zapomniałam  ale chodziło mi o bardziej mechaniczne metody ;p wiadomo, ceny tabletek wahają się o 9 zł do 50 wzwyż, ale jedna paczka prezerwatyw to ok. 10 zł za 3 sztuki, jeśli wybieramy te lepsze.
|
Jak już się wie jakie lubicie to warto w 12-pakach kupować 
Wyjątkowo opłacają się Unimile w takim układzie - w opakowaniu po 3 szt. wychodzi ok.2,80/szt a w dużym ok.1,60/szt więc ponad złotówkę taniej na jednej 
Cytat:
Napisane przez Frutti
No w moim przypadku tabletki są jednak praktyczniejsze  serio, jak tabletki są porządnie dobrane to i libido wyzsze i samopoczucie lepsze, cera lepsza, można schudnąć, można mieć niebolesne miesiączki  ja tam widzę same plusy, ale to tylko ja, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie ;>
|
Też kiedyś tak uważałam... aż po x latach brania hormonów spadło mi libido + czułam się ciągle zmęczona, miałam mało energii, coraz trudniej mi było się czegokolwiek nauczyć na studiach... I dodam ze z części tych objawów zdałam sobie sprawę dopiero PO odstawieniu...
Cytat:
Napisane przez lovebird
edit:
U mnie zwykłe Durexy kosztują 6zł (jak nie 5, ale nie jestem pewna), więc za te Twoje 10zł, to ja prawie 2 paczki mam 
|
Wow, gdzie jest taka taniocha? u mnie zwykłe durexy (3 szt) kosztują tak z 8-9 zł , a jakieś takie bardziej fancy więcej...
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------
Cytat:
Napisane przez Chatul
Wiecie coś o elektronicznym testowaniu prezerwatyw? Warto zwracać uwagę na to, które firmy tak testują swoje prezerwatywy?
|
Teraz chyba na każdych jest napis ze testowane elektronicznie, a przynajmniej na Unimilach i New Careness jest
|
|