2006-12-01, 15:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Nastoletni gwałciciele..
Witam dziewczyny.. nie wiem właściwie czy dobrze robie zakładając ten wątek, bo może wsadzam kij w mrowisko troche ale kurde.. przeczytałam wiadomość na onecie ( http://wiadomosci.onet.pl/1443258,11,item.html ) i się normalnie we mnie zagotowało.. CO do ciężkiej cholery się teraz wyprawia z dzieciakami ??!! :| Rozumiem, są i tacy zwyrodnialcy na świecie, dorośli którzy gwałcą kobiety.. ale żeby to robiły DZIECI??!! Jestem studentką psychologii i naprawdę, przeraża mnie to coraz bardziej. Czy takie dzieci (.. to chyba nawet złe określenie dla tego typu.. czegoś..) da się jeszcze wyprowadzić na prostą? Wielu ludzi na forum onetu krzyczy, że za takie coś tylko kastracja, albo i lepiej.. Ale czy to coś da? Pozbędziemy się gwałciciela a może zyskamy seryjnego mordercę.. Jaka może być kara za takie zbrodnie?? Czy wsadzenie człowieka dożywotnio do więzienia coś da? Przecież i tak będzie stracony dla społeczeństwa..
Współczuję dziewczynkom tej tragedii i gratuluję ludziom, którzy stworzyli takie potwory :brawo: czy może raczej ulicy...
|