|  2012-01-24, 17:58 | #1284 | 
	| Zakorzenienie 

| 

Dot.: Umowa ACTA – ACTA ograniczenie wolności i informacji w sieci

fajneCytat: 

| 
					Napisane przez Hvid   |   

albo nie czytać i się uwsteczniaćCytat: 

| 
					Napisane przez britnay  moim zdaniem, teraz płyty i książki zdrożeją, bo nie będzie można już ściągać z netu. Więc nie będziemy mieć innego wyboru, jak tylko kupić. Na tym będą korzystać wydawcy. |  

ja teżCytat: 

| 
					Napisane przez ŁAJKA  Ja tak wtrące. 
Hołdys -jak dla mnie człowiek-porażka. 
Od czasu do czasu jest zapraszany do TV by zabrać głos.Bywa ze plecie trzy po trzy.Rozbuchane ego i autorytet sam dla siebie  
Człowiek który kiedys zrobił coś waznego ...i na tym jedzie 
Ośmiesza się. 

Tusk- ktoś kto go dobrze zna -z kręgu politycznego- moim zdaniem bardzo dobrze go podsumował -to człowiek który nigdy nie miał ciśnienia by 'się nachapać' ,on zawsze miał ciśnienie na władzę 
Wciąz widzę go w b.dobrze skrojonym garniaku podąjącego sobie ręce a to z Merkel a to z innym możnym tego świata.Wszystko w błysku fleszy .Ośmiesza i daje wydoić kraj dla fotki 

Wiecie co mnie najbardziej cieszy?!!!! ......strajk kierowców!!! 
Noż kurde coś drgnęło w narodzie!!! 
Kiedy będzie w moim mieście ...to zjem chyba 15 hot-dogów  na stacji benz. |   

za to co drugi post stajesz w jego obronieCytat: 

| 
					Napisane przez _vixen_  Niektórzy siedzą na tym wątku chyba 24h na dobę i protestują  . Odśnieżać lepiej byście poszli, zamiast w kółko to samo pisać - siska81 czy tam jej klon diploma oczywiście co drugi post o Tusku nadaje, to się nazywa wytrwałość    
A Hołdys Zbigniew fakt, ostatnio ekspert od wszystkiego   |  

Cytat: 

| 
					Napisane przez _vixen_  Dlatego ludzie nie mają co robić i całymi dniami na forach protestują, jedni drugich nakręcają    
Znasz jakiegoś polityka walczącego o wolnośc słowa? Walczą wtedy, kiedy jest to wygodne dla nich, kiedy można dokopać rządowi lub opozycji, a dotyczy to przedstawicieli wszystkich partii. |  
	Cytat: 

| 
					Napisane przez _vixen_  Normalnie nie mogę takich rzeczy czytać. 
Ty chyba faktycznie nie masz w życiu innych problemów (pozazdrościć), że świat Ci się wali na głowę od takich spraw. 
Rozumiem problem, ale śmieszy mnie takie dramatyzowanie i uderzanie w podniosłe tony.

A na tvnie kolejny znanyekspert od wszystkiego  Macierewicz łączy się ze Stanami   |  
	skoro nie możesz czytać rzeczy to przecież nie problem tego nie robić.Cytat: 

| 
					Napisane przez _vixen_  Nie interesuje mnie Twoje życie i Twoje problemy, bo prostu dziwi mnie, że komuś świat się z  takich powodów wali na głowę. 
Przeżywasz całymi dniami temat, używając takich zwrotów, że to aż zakrawa o paranoję. Chyba nikomu trzeźwemu na umyśle się ACTA nie podoba, ale taka ekscytacja jest wręcz śmieszna, jakby normalnie ONI mieli zaraz nas wszystkich rozstrzelać.

A PiS jak zawsze w tv swoje:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...93453876_n.jpg 
Chyba nie ma co liczyć, że do końca swiata temat ze Smoleńska na jakiś inny zmienią i obronią nas przed ACTA   |  To jest wątek o ACTA i dlatego o tym rozmawiamy.

A Smoleńsk jak widać ciągle jest tematem na topie, skoro o tym się mówi - na szczęscie nie musisz uczestniczyć w dyskusji

To,że Tobie wszystko pasuje to Twoja sprawa

| 
					Napisane przez SALIX  a dla mnie liczą się intencje. facet, który nie  zdradzi tylko dlatego, że nie ma z kim jest dla mnie taką samą szmatą  jak facet zdradzający |  | 
	|     |   |