Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tesco- produkty godne polecenia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-24, 17:06   #52
patusia22
Zakorzenienie

Dot.: Tesco- produkty godne polecenia

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Polecam fasolkę pieczoną w puszczce- o wiele tańsza od Heinz'a. W smaku słodsza, ale swobodnie można nią Hainz'a zastąpić do śniadania

Dobre są też Tescowe batoniki- nazwy nie pamiętam, ale są to zamienniki marsa i snickersa
Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Fasolka w puszce także u mnie gości z tesco. I łosoś wędzony jest tutaj najtańszy, choć dawno tam nie byłam więc nie wiem, czy ciągle go mają..żelki w fantazyjnych kształtach, różniste, tanie i fajne na prezenty dla dzieciaków. U nas tesco jest raczej z okrojonym asortymentem, brak ubrań i większości przemysłówki niestety..
Ach, i sos sojowy jest w stałej ofercie w przeciwieństwie do innych marketów gdzie bywa tylko w limitkach
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Fasolka pieczona? Hm.. co to? i do czego to można wykorzystac?
Cytat:
Baked Beans, fasolka w puszce w sosie pomidorowym, bardzo dobra Anglicy jedzą na śniadanie ze swoimi okropnymi kiełbaskami i ziemniakami lub na..tostach U mnie fasolka jest serwowana albo z ziemniakami albo z chlebem ale nie na śniadanie

Ja też polecam ten makaron. Tylko, że u mnie nigdy prawie lasagne nie udaje się i nie chodzi o ten konkretny makaron tylko o coś co źle robię podczas przygotowywania..Choć jest nieco lepiej gdy jednak tych płatów nie moczę

U mnie nie ma żadnych żelków na wagę, są tylko paczkowane i te chwaliłam
Niedobry jogurt naturalny mają ten tescowski.
Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
d

Tak, ja ją pierwszy raz jadłam w Anglii. W taki sposób, jaki przedtsawiłam dziś na blogu:http://wszystkocomniezachwyca.blogspot.com/ , czyli na tostach z jajkiem sadzonym. Takie śniadanie jest pyszne. Można się najeść na cały dzień. Taką fasolkę jadam także z parówkami. Pyszna jest także w Baked Beans.
Ogólnie można z niej zrobić też błyskawiczną fasolkę po bretońsku- podsmażyć kiełbaskę, cebulę, boczek i dodać do tego fasolkę z tej puchy. Doprawić. Szybki obiad. 15 minut i porządny obiad gotowy.
Cytat:
Racja. I to nie będzie jakieś śmieciowe jedzenie bo fasolka jest bardzo zdrowa W sumie nie pamiętam jej składu z etykiety, muszę looknąć czy tam nie ma jakiegoś szajsu typu konserwanty, glutaminian sodu itp..Mi smakuje bo jest właśnie taka lekko słodkawa, ale czy to dzięki matce naturze to wątpię
Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Pieczona fasolka w sosie pomidorowym faktycznie pycha
w jakiej cenie jest ta fasolka??
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując