|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???
Środa.... jeszcze 2 dni.... a ja już naprawdę ledwo wstaję!
Madziu.... mam lepszy humor, choć jestem niewyspana jak jasny gwint, i znów przyjechałam samochodem, żeby chociaż poleżeć pół godzinki dłużej, co oczywiście nie miało sensu, bo Najmilejszy wstał i hałasował
Ja zaraz przejrzę te mieszkanka i się wypowiem
ALINKO- lexor, zaglosowałaś na 2 rzeczy w wyzwaniu, możesz głosować na 3, nie wiem , czy doczytałam regulamin, więc jeśli chcesz edytować posta to zapraszam
A i dziewczynki moje kochane dekupażystki. Nie gniewajcie się, że nie zagłosowałam na wasze prace. To nie dlatego, że mi się nie podobały, podobały i to tak bardzo, że nie mogłam wybrać, na którą z was miałabym oddać swój głos, więc postanowiłam użyć wybiegi i zagłosować na prace wykonane w innych technikach Rozumiecie, że nie mogłabym wybrać między A i B, bo obie uwielbiam
Sioodemuniu, będzie podwyżka, o to miło!!! Ja się pewnie dowiem dopiero w kwietniu, szanowny przełożony zawsze baaardzo zwleka z aneksami no i okropnie się stresuje rozmowami z nami, ze mną szczególnie. Zawsze na siebie warczymy, nie wiem dlaczego. Aż mi było głupio w zeszłym roku, bo w sumie nie było sensu tak od progu się usztywniać ( ja wobec niego), no i on zasadniczo myśli, że jestem zarozumiała i mam muchy w nosie. A ja po prostu chciałam być zawsze w kontaktach z nim asertywna, aż do przesady, że w końcu pomyślał, że jestem zadufana w sobie.Ech.... o losie!!!
Nie wiem, może dla zasady w tym roku też pójdę po podwyżkę większą niż inflacja... o tak, żeby sobie pogadać. Mieliśmy świetny rok 2011, co prawda dostaliśmy jednorazowo premię za to, ale może warto się powołać i ugrać jeszcze 200 zł więcej. hiehie.... jaka stawka!
My Madizu chyba też będziemy zmieniać mieszkanie, bo się w swoim nie mieścimy... tzn ja i moje wypełzające z każdego konta decou i scrap graty. Nawet nie chce mi się już tego sprzątać, bo po co, skoro się przeprowadzimy, pewnie za 2 miesiące.
Ok. Ide oglądać te linki
Ok, obejrzane
Małe mieszkanko jest naprawdę małe- 37 m2, będziesz się w tym dusić szybciej niż myślisz, a graty bardzo szybko zapełnia ci tę przestrzeń jeszcze bardziej. Ładne, ale odradzam, to za mała przestrze ć, jeśli juz ma być inwestycja pod małżeństwo i rodzinkę, choćby malutką, 2 osobową.
To drugie mieszkanie jest baaardzo fajne, ale....
Jak na taką powierzchię ogólna łazienka jest mikroskopijna, a kuchnia dziwnie mała.
Kuchnię jeszcze bym przełknęła, ale łazienka jest naprawdę w mojej ocenie maleńka.
Poza tymi dwoma szczegółami, a w zasadzie jednym ( łazienką)- podoba mi się to mieszkanie
Zdecydowanie lepiej jest kupić coś większego niż sie potem cisnąc i jeździć co 2 tygodnie do Ikei w poszukiwaniu rozwiązań dla małych powierzchni
Buziam
No teraz to już naprawdę muszę trochę popracowąć
PAAAA
Edytowane przez zielona butelka
Czas edycji: 2012-01-25 o 09:04
|