Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Be Beauty- nowa linia kosmetyków kolorowych w sieci sklepów biedronka.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-25, 12:19   #1413
rejected_darling
Raczkowanie

Dot.: Be Beauty- nowa linia kosmetyków kolorowych w sieci sklepów biedronka.

Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway Pokaż wiadomość
aaa i mój TŻ mi dziś dzwoni, że są podpaski z Bell(i)? za 5 zł i czy mi kupić.. pomine fakt, że zdurniałam jak mi tą nowine mówił oraz to że jak zaczęłam pytać o grubość i skrzydełka to jednak zmiękł i powiedział, że sama mam przyjść, bo on nie rozumie chciałam się zapytać czy używacie i czy warto kupić?
chciałabym jakieś cienkie, nie lubie takich "babcinych" a'la pampersy..
Ja używam tylko Bella Perfecta Blue, na noc biorę wersję maxi (są ciut dłuższe, chłonność ta sama). To wersja z bawełnianą powłoczką, delikatne dla skóry, co dla mnie jest bardzo ważne po depilacji Moim zdaniem bardzo wygodne, mają wystarczającą ilość kleju, żeby przyzwoicie trzymać się także bielizny ze sztucznych materiałów, skrzydełka też rozsądny rozmiar na mój chudy tyłek. Chłonność wydaje mi się, że w normie. Wg info na opakowaniu maja 2mm, moim zdaniem raczej 3 ale do babcinych waciaków zdecydowanie im daleko. W porównaniu do sporo droższych tekturowych Libresse albo ceratowych Always, po których miałam podrażnienia, są bardzo fajne
Tylko niech ci TŻ nie weźmie Bella Panty, bo to są waciaki
rejected_darling jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując