Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-25, 16:32   #3670
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Duszko GRATULACJE nasza Pani Inżynier co za towarzystwo teraz tu rządzi, nie wiem czy pasuje
Dodaja za egzamin ! Chociaż wiedzialam ze bedzie ok, i Twoje narzekanie ze jeszcze nigdy nie bylaś tak NIE przygotowana to bujda
TinyPrinces witaj i tez gratuluje bo napewno zaliczony jest egzamin

A ja sie dowiedziałam, ze za tydzien na zajeciach mam 5 zaliczeń. I pierwszy raz załuje ze nie bede mogla iśc ich napisac, bo to przedmioty na które dałoby się sciągnąc, a wiadomo w grupie łatwiej niz indywidualnie Ale o ile nie urodze to itak nie pojade bo się chyba osra.m niz w dzien terminu bede miala sie puścic na Bydgoszcz sama. A tż nie bedzie

Nie wiem jak zalicze tą sesje jesli mi sie to uda to nazwę sie mistrzem i normalnie order wystawie

Jeszcze wczoraj napisałam do mojego promotora. Az drugiego maila w tym semestrze Wyslałam mu ankiete, zatwierdził chociaz napisał ze jeszcze kilka pytan by sie przydało. I jestem w szoku ze mnie nie zyeba.ł ze nie chodze, i ze nic do tej pory nie zrobiłam Musze mu jeszcze TYLKO jeden rozdział wysłac i ta ankiete i chyba da mi zaliczenie. Tak przynajmniej zrozumialam. Mam czas do marca, ciekawe czy ogarne

Coś mnie dzis podejrzanie boli brzuch, może cos się rozkręca ?
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora