2012-01-26, 14:49
|
|
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna
 akurat na te czesc ciala nie narzekam  poszukam innych zdjec pozniej  Lece na miasto i na ploteczki do kumpeli.
|
wysłałam zaproszenie 
edit: śliczna jesteś 
Cytat:
Napisane przez marta 85
|
ooo nie, nie wiem czy oglądać 
Cytat:
Napisane przez Kalpana
Hej dziewczynki
Właśnie dodałam zdjęcia do albumu. Nie mogłam zrobić żadnego, które odzwierciedlałoby mój kolor  Na zdjęciach wyszły ciemniejsze i bardziej rude niż w rzeczywistości. Z góry przepraszam za moje głupie miny i znikomy makijaż, ale jestem dzisiaj nie do życia, bo usnęłam coś koło 2 w nocy, a TŻ po 7 zrobił mi pobudkę, żebym jechała z nim na zakupy. Niestety nic sobie nie kupiłam  Polowałam na kozaki, bo moje strasznie zaczęły przemakać, ale wszystkie takie cieniutkie, że zaraz będzie noga marzła
Powiedzcie mi kochane, czy mogę już sama rozjaśniać włosy farbami, czy muszę iść na kolejną dekoloryzację? Trochę mi się to nie uśmiecha, bo włosy bardzo się zniszczyły, co nawet widać na zdjęciach 
|
ładny masz kolor ładnie Ci w nim 
a jeśli chodzi o rozjaśnianie to sama nie wiem jak teraz mi po mojej dekoloryzacji włosy się wypłukały z farby i dopiero jakoś po miesiąc od d. fryzjerka zrobiła mi blonda pasemka-a następnym razem już użyłam farby na całość
|
|
|