Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-26, 14:49   #3291
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
akurat na te czesc ciala nie narzekam poszukam innych zdjec pozniej Lece na miasto i na ploteczki do kumpeli.
wysłałam zaproszenie
edit: śliczna jesteś
ooo nie, nie wiem czy oglądać
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Właśnie dodałam zdjęcia do albumu. Nie mogłam zrobić żadnego, które odzwierciedlałoby mój kolor Na zdjęciach wyszły ciemniejsze i bardziej rude niż w rzeczywistości. Z góry przepraszam za moje głupie miny i znikomy makijaż, ale jestem dzisiaj nie do życia, bo usnęłam coś koło 2 w nocy, a TŻ po 7 zrobił mi pobudkę, żebym jechała z nim na zakupy. Niestety nic sobie nie kupiłam Polowałam na kozaki, bo moje strasznie zaczęły przemakać, ale wszystkie takie cieniutkie, że zaraz będzie noga marzła

Powiedzcie mi kochane, czy mogę już sama rozjaśniać włosy farbami, czy muszę iść na kolejną dekoloryzację? Trochę mi się to nie uśmiecha, bo włosy bardzo się zniszczyły, co nawet widać na zdjęciach
ładny masz kolor ładnie Ci w nim
a jeśli chodzi o rozjaśnianie to sama nie wiem jak teraz mi po mojej dekoloryzacji włosy się wypłukały z farby i dopiero jakoś po miesiąc od d. fryzjerka zrobiła mi blonda pasemka-a następnym razem już użyłam farby na całość

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora