Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poród rodzinny w szpitalu im. św. Rodziny w Poznaniu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-26, 16:14   #61
ranula
Raczkowanie

Dot.: Poród rodzinny w szpitalu im. św. Rodziny w Poznaniu

Cytat:
Napisane przez pchelkaxxx Pokaż wiadomość
Dzwoniłam do szpitala. Jutro mam się zgłosić o 8 rano na IP. Ciekawe ile będę czekać na wywołanie. Jutro jest dokładnie 42 tydzień więc myślę że nie będą zwlekać zbyt długo.Fajnie by było urodzić już jutro. Przy pierwszej ciąży odeszły mi wody w 38 tyg i nie było żadnej akcji porodowej. Dostałam oxy na wywołanie i mała była po 5,5 godz na świecie. Jak na pierwszy poród to dość szybko. Mam nadzieję że tym razem też raz dwa pójdzie Trzymajcie kciuki.
w 42 tyg to już naprawdę nie ma na co czekać!
Oby poród był conajmniej tak krótki jak pierwszy!

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja rodziłam na Polnej i myślałam że świra dostanę bo tam dziecko ma się przy sobie.Mój mały wogóle nie płakał a inne dzieciaki non stop i go ciągle budziły.A w nocy nie szło przez te dzieciaczki spać.

a jak teraz jest z przyjęciami do sw.Rodziny? ja rodziłam w lipcu i mnie 3 razy nie przyjeli ale wyszło mi to na dobre bo poród na Polnej o wiele bardziej sobie chwalę.Pomimo że nie miałam opłaconej położnej tak jak miałam w sw.rodzinie
jak sama piszesz są plusy i minusy każdego szpitala, ale gdzieś w końcu trzeba urodzić
ranula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując