2012-01-26, 20:00
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Styczeń Dior YSL Mexx & dużo MINERAŁÓW
Cytat:
Napisane przez cynaamonka
e
Eeee... no coś Ty, ja się nie złoszczę  Pójdę sobie do rossmanna jutro obejrzeć dokładnie ten olejek i odezwę się do Ciebie w ciągu dnia.
|
ufff cieszę się, że się nie obraziłaś!
to Alverde jest w rossmanie??? chyba masz na mysli Alterra ?! oczywiście mogę się mylić... ale ja ten olejek wyprosiłam od chłopaka i mi przywiózł go z Niemiec. niedługo przyjedzie wiec znowu go poproszę bo olejek jest fenomenalny, i tylko dlatego moge go oddać . A tak pozatym jakbyś była czymś zainteresowana poza olejkiem to moge coś i tobie zamówić u mojego chłopaka hihi
chyba ze naprawde Alverde jest w rossmanie, to by bylo swietnie, ale az nie chce mi się wierzyć... napisz jutro czy był czy nie, jestem mega ciekawa!
a jeszcze sobie pomyślałam o Tobie jak otwierałam lodówkę czy nie chciałabyś czegoś z mazideł ode mnie? np odsypki kwasu: mam migdałowy, salicylowy... albo spirulinę, ooo i mam niacynamid, mogę sporo odsypac, bo ja chyba go nie moge używać, chociaz bede jeszcze testować... cromollient sce mogę odlać, NMF naturalny czynnik nawilżający też moge odlać. jakbyś coś potrzebowala to pisz 
buziaki
ps. bo ja tak bym chciała te probeczki od ciebie...
|
|
|