Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-27, 12:13   #2571
rabarbar83
Rozeznanie

Dot.: Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011

Ancia na pewno dasz radę z egzaminami
i poprosimy jak się uda zdjęcie Franka jak obgryza sobie pazurki u stópki ciooo prossssiiimyyyy ładnie

oj mrozik dzisiaj solidny ale i słoneczko grzeje, poczekam jeszcze na 2 stopnie do góry i na chwilę się wystawimy na spacerniak dzieciakowi ewidentnie służy chłodne powietrze bo senna się robi hehe tylko moje mleczarenki cierpią ostatnio po dworku niestety

e ja też nie byłam nigdy na solarium
moje naczynka chyba by się rozpadły po takiej wizycie no i mam klaustrofobię więc za nic nie dała bym się zamknąć w tym łóżku nawet na minutę, no i lubię się opalać w ruchu a nie jak naleśnik na patelni (już wiem po kim córka ma adhd)

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Małgosia1983 no właśnie teina a ja napisałam kofeina
to z niewyspania chyba w każdym razie mnie już nie pobudza bo się przyzwyczaił organizm, w ciąży też piłam praktycznie tylko herbatę mimo ze nie zaleca się ale cóż miałam robić....no to mam żywczyka na własnej piersi uhodowanego