Witajcie
Bardzo was proszę o pomoc bo już nie daje rady

Od 2 lat mieszkałam za granica z chłopakiem w tym czasie zmienialam prace 2 razy.W pierwszej pracy której pracowałam 4 miesiące,moje nerwy nie wytrzymały.Zaczęły się u mnie dziwne ataki.W pracy mdlalam,serce mi walilo,czarno przed oczami i myślałam ze zwariuje.Pojechałam do Polski zrobiłam badania różnego rodzaju wszystkie badanie dobre.Prawdopodobnie złapała mnie nerwica.
Pózniej znalazłam druga prace.Wszystkie zarobione pieniądze oddawalam na rachunki,nie kupują sobie nic.Chłopak w tym czasie kupił sobie samochód,laptopa i inne rzeczy a ja nic.Tak mu strasznie zazdroscilam.Pózniej straciłam prace w lipcu zeszłego roku.Postanowiłam wrócić do Polski w październiku.Bo nie chciałam żeby on nas utrzymywał,miałam problem ze znalezieniem tam nowej pracy
W Polsce zreszta nie lepiej mija 4 miesiąc gdzie nie mam pracy.Moje ostatnie oszczędności się
skończyły,mieszkam z rodzicami,ale muszę im dokładać do mieszkania.Mimo tego,ze nie
pracuje.Roznosze CV,chodzę pytań,jedyne oferty jakie dostałam to darmowe praktyki,lub
przedtawiciel handlowy rownież miałabym robić za darmo puki nic nie sprzedam.Wiec w ogóle takiej pracy nie podjęłam.Mam doświadczenie jakoś kelnerka,hostessa,na produkcji,w sklepie,na
rozkładaniu towarów...
Ale i tak nikt mnie do pracy nie chce

Teraz muszę się chłopaka prosić o pieniądze żeby pożyczył mi dla rodziców,nie dawno byłam u
lekarza który wykrył u mnie torbiel na jajniku znów musiałam latać po lekarzach prywatnych za kasę
od chłopaka,bo na NFZ kazano mi czekać tygodniami na wizytę.Lekarz sugerował operacje.Ale całe
szczęście torbiel się wchlonela.Nameczylam się z nią strasznie bo ból był okropny gdy ona rosła.
Dalej mam problem z zębami,już jednego musiałam wyrwać,reszta albo jest poleczona kanalowo,albo dalej trzeba je leczyć kanalowo lub wyrywac,i chyba dojdzie do tego ze będę szczerbata nie długo,bo
rodzice mówią żebym kasy na leczenie kanalowe nie wydawała tylko je rwala.No i kasę pożycza mi
moj chłopak znów ...
Psychicznie już nie daje rady ...
Boje się ze on mnie zostawi a wtedy nie wiem co ja zrobię.
Czuje się jak pasożyt
Postanowilam grać w konkursy,i udało mi się wygrać nagrodę o wartosci 2,5 tysiąca złotych dla niego.Ale to i tak mało,w końcu o tylko nagroda,która powinnam mu dać za darmo,a to teraz wyglada ze ja mu coś wygrałam,a on za to mi kasę daje ...
Brak mi sił,mam tez inne problemy zdrowotne,ale już mam dość latania po lekarzach bo wmawiam
sobie,ze to tylko nerwica oby.
Ale cieżko normalnie funkcjonować gdy dostaje się w kość i ma takie straszne objawy jak np. duszności