Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne postanowienia, grupa wsparcia- część II- rok 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-28, 00:58   #162
jolkah
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne postanowienia, grupa wsparcia- część II- rok 2012

Cytat:
Napisane przez Claudia Pokaż wiadomość
Jolkah - cóż, wygląda na to, że chce (facet znaczy) pokazać Ci rzeczywiście zainteresowanie Twoją osobą... Rany oni wszyscy są jakimś innym gatunkiem. Zawsze im to zresztą powtarzałam otwarcie

Lutowe podsumowanie to będzie kubeł zimnej wody... Ja nadal nie zaczęłam robić tych brzuszków!!!! Rany ...!
Btw - mieszkam w kamienicy tuż przy pięknym kościele. Zawsze oznaczało to dla mnie poranną pobudkę spowodowaną biciem utrapionych dzwonów i echa pieśni przy każdej mszy, dziś natomiast zobaczyłam niezłego przystojniaka, ciacho prawdziwe, które gadało z naszym poczciwym grubym proboszczem.... Okazało się, że to nowy xiądz! W mordę, wiem że wtrącam bez sensu, ale w życiu nie widziałam tak gorrrącego księdza Chyba to wieczne siedzenie w domu rzuca mi się na mózg, haha.
Claudia, on naprawde sam nie wie czego chce i wątpie że to zainteresowanie moją osobą, bo krde tak to się będzie można zaczepiać i 'lubić' na fb do usranej śmierci, za przeproszeniem
Smsa by napisał jakby chciał, zadzwoniłby, chciałby się spotkac. nie chce to kij, poczekam :P

A co do księdza. To takie marnotrawstwo jak księża są młodzi i za☠☠☠iści i w celibacie :/
Ale, słyszałam, że nie ma takiego wagonu, którego nie dałoby się odczepić ^^
U mnie jutro kolejny egzamin, więc znowu trzymajcie kciuki!

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

BTW zrobiłam taką tabelkę dla nas, wpisałam nasze postanowienia na 3 arkuszach w Google Documents i myślę, że tam będzie fajnie widać postępy.

https://docs.google.com/spreadsheet/...VhlNE1TYWNvRXc

1 lutego każda z nas szuka siebie na którymś z arkuszy i w danym miesiącu [rubryka Luty 2012] wpisuje TAK [na zielono], jeśli spełnia postanowienie lub NIE [na czerwono], jeśli go nie zaczęła spełniać.

Jeśli postanowienie ostatecznie zostało osiągnięte / spełnione, zaznaczamy go na niebiesko i pogrubiamy.
Co Wy na to? Od razu będzie można zobaczyć jak innym idzie, a potem się to kiedyś podsumuje. Będzie tez motywacja, bo skoro innym IDZIE to cholera ze sobą też coś trzeba zrobić.
W przypadku 'chudnięcia' proponuję wpisywać ile się zgubiło Będzie fajny efekt.

PISZCIE co myślicie o tym
[dokumenty w google może edytować każda z nas i w każdej chwili do niego zerkać]

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując