Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-28, 21:02   #2162
Alfahelisa
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Nitka- piękna fryzura, ja też musze niebawem do fryzjera się wybrac....

maksi- 15 minut wcześniej mam brać ispotin też po pół a jeżeli będę mieć kołatania zwiększyć ispotin do jednej tabletki

eseska- tych leków raczej lekarz nie zmienia i nie odstawi- to dla dobra maleństwa aby nie zaplanowało wcześniejszej ewakuacji, korzyści ważniejsze od wszelkich ubocznych skutków dlatego lekarze utrzymują lek mimo przeróżnych ubocznych objawów, ale też gin powiedziała, że akurat może tak być, ze nie będę mieć żadnych skutków ubocznych

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

mój Tz-et też padł ale on był drugą dobę na chodzie a moja Mama wieczór nalała mu wiśniówki na lepszy sen i zasnął już jak nawlekałam świeżą pościel

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

własnie zamierzam przed snem wziąść pierwszą dawkę tych tabletek- mam nadzieję, ze prześpię normalnie i nic się nie będzie działo bo patrze na Tz-a i widzę, że nie będzie mnie miał kto reanimować śpi jak niedźwiedź zimowym snem

czy miałyście jakies zalecenia jak przyjmować żelazo, ktoś o tym pisał Lucy, inutil? Nie łączyć z jakimiś grupami pokarmów, nie popijać herbatą? Musze poczytać dokładnie ulotkę...

euthyroks,
luteina 2x2,
ispotin 3x1/2,
fenoterol 3x1/2,
femibion,
magnez 2x,
żelazo
(butapirazol doraźnie)

zastanawiam się jak to możliwe, że są dzieci, które rodza się zdrowe, z ciąży bez powikłań, żywione tylko tymi witaminami które matka z pokarmem zje...żyją i całkiem normalnie funkcjonują
noo imponująca lista
ja mam tylko (albo i aż) femibion, acard, fraxiparine - to ostatnie to w zastrzykach podskórnych... zaczynam mieć problem ze znalezieniem wolnej skóry na brzuchu bo w udo sobie nie wyobrażam
a i w razie potrzeby nospę
luteinę odstawiłam (chociaż i tak "oszukiwałam" i brałam chyba z 1,5 tyg dłużej niż mi kazał i mimo że miałam 2x1 to ostatnich pare dni po połówce brałam bo się bałam tak nagle odstawić)
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora