2012-01-29, 13:30
|
|
Raczkowanie
|
LO Toruń
Witam, z powodu że jestem w 3gim, zaczęłam się zastanawiać nad wyborem liceum. W mojej miejscowości nie posiadam zadowalającego mnie szkoły. Dlatego przeszukałam cały Toruń w poszukiwaniu LO. I chciałabym jakieś opinie od Was . Osobiście nie znam zbytnio nikogo, kto by mógł mi udzielić jakiś informacji o tych szkołach. Także szukałam na różnych forach, ale ciężko z tym . Więc jeżeli ktoś by posiadał jakieś informacje na temat wymienionych poniżej szkół to proszę bardzo o odpowiedź.
I Liceum Ogólnokształcącego im. Mikołaja Kopernika w Toruniu
VI LO im. Zesłańców Sybiru w Toruniu
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego i VIII Liceum Ogólnokształcące w Toruniu.
Zespół Szkół nr 10 im. prof. Stefana Banacha w Toruniu
II Liceum Ogólnokształcące w Toruniu
XII LO w Toruniu
IX Liceum Ogólnokształcącego im. Kazimierza Jagiellończyka w Toruniu.
Są to szkoły, które zwróciły moją uwagę.
Chciałabym jakiekolwiek informację Strony internetowe przejrzałam, czyli o profilach wszystko wiem. Więc chodzi mi tutaj bardziej o atmosferę jaka panuję, czy ciągle trzeba siedzieć w książkach, różne zabawy, internat, nauczyciele, dojazd pks itd.
A może polecacie osobiście jakąś inną szkołę w Toruniu? 
Szukam głównie profilu z psychologią, niestety tylko w trzech szkołach jest taki profil :< VI, XII, II ale także ewentualnie coś z biologią, matematyką i chemią bym sobie chyba poradziła. Jestem uczennicą 4-5, ale żeby siedzieć ciągle przy książkach to nie dla mnie. Jednak zależy mi na jakimś LO w Toruniu, więc proszę o pomoc
Pozdrawiam :d
|
|
|