2012-01-29, 18:37
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Napisane przez Katarsis87
Ja będę miała na sprzedaż rzeczy z Victoria Secret pod koniec lutego i następna partia pewnie początek kwietnia.
Więc jak któraś byłaby zainteresowana proszę o kontakt 
Są stroje, bielizna, bluzki 
|
Katarsis chętnie poznam ofertę, zrób album u siebie, albo daj link. Myslę, że inne cycolinki  też będą zainteresowane. W końcu musimy    wszystkie kupować nową bieliznę    : ehem:
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------
Cytat:
Napisane przez ania1919
Dziewczyny mam pytanie czy narkoza która jest przy operacji platycznej jest zbliżona do tej przy cesarskim cięciu ,przy cięciu jest miejscowa więc chyba nie bardzo mają z sobą wiele wspólnego ,ja miałam cesarkę i szukam wspólnego mianownika tak bardzo boję się narkozy a przy cięciu nie było aż tak źle.
|
Ania ja miałam znieczulenie zewnątrzoponowe przy cc (w kręgosłup) i nijak to ma się do narkozy, bo jesteś przytomna. Zapytałam mojego doktorka plastyka o porównanie cesarki z operacją powiększenia biustu i powiedział, że powiększenie cycków przy cc to mały pryszcz. Także pocieszył mnie.
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------
Dziewczyny POMOCY! Właśnie się dowiedziałam, że 11 lutego zostaliśmy zaproszeni na bardzo fajną imprezę  , ale ja będę 11 dni po operacji  :brzyda l: , czy dam radę : confused:, czy będę mogła wypić jakiś alkohol chociaż symbolicznie :co nfused: . Czy będę musiała zostać w domu   .
Edytowane przez aginga
Czas edycji: 2012-01-29 o 18:39
|
|
|