Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-29, 18:37   #5890
aginga
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Ja będę miała na sprzedaż rzeczy z Victoria Secret pod koniec lutego i następna partia pewnie początek kwietnia.
Więc jak któraś byłaby zainteresowana proszę o kontakt
Są stroje, bielizna, bluzki
Katarsis chętnie poznam ofertę, zrób album u siebie, albo daj link. Myslę, że inne cycolinki też będą zainteresowane. W końcu musimy wszystkie kupować nową bieliznę : ehem:

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ania1919 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie czy narkoza która jest przy operacji platycznej jest zbliżona do tej przy cesarskim cięciu ,przy cięciu jest miejscowa więc chyba nie bardzo mają z sobą wiele wspólnego ,ja miałam cesarkę i szukam wspólnego mianownika tak bardzo boję się narkozy a przy cięciu nie było aż tak źle.
Ania ja miałam znieczulenie zewnątrzoponowe przy cc (w kręgosłup) i nijak to ma się do narkozy, bo jesteś przytomna. Zapytałam mojego doktorka plastyka o porównanie cesarki z operacją powiększenia biustu i powiedział, że powiększenie cycków przy cc to mały pryszcz. Także pocieszył mnie.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Dziewczyny POMOCY! Właśnie się dowiedziałam, że 11 lutego zostaliśmy zaproszeni na bardzo fajną imprezę , ale ja będę 11 dni po operacji :brzyda l:, czy dam radę: confused:, czy będę mogła wypić jakiś alkohol chociaż symbolicznie:co nfused:. Czy będę musiała zostać w domu .

Edytowane przez aginga
Czas edycji: 2012-01-29 o 18:39
aginga jest offline Zgłoś do moderatora