2012-01-30, 03:54
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Cytat:
Napisane przez bober111
Ludzie rozstają się przez nieudany seks. Przynajmniej juz piszecie wprost ze do stosunku dopochwowego taki mały penis jest mało przydatny i żeby szukać dziewczyny która woli seks oralny. Nistety taki seks to nie to samo i tylko znikomy ułamek kobiet nie czerpie satysfakcji z seksu dopochwowego dzięki czemu niby wielkość penisa miałby się nie liczyć, i co mam do końca życia robić to jej palcami albo ustami.
maryanna3
Z mniejszym tak o ile mniejszy znaczy 13 cm, a jedynaście i chudy to już jest poprostu za mało. Z takim penisem seks nie może być udany, a wtedy zwiazek tez nie moze być udany.
nie musze o tym mowic "beznadziejny, mam krzywe zęby kobiece biodra małego fiutka mało testosteronu skolioze i nie po kolei głowie.'' a i tak zmniejsza to moje szanse. Nistety mam wyglad chlopca z niektórymi cechami eunucha a kobiety maja tylu mezczyzn do wyboru. Wszystkie cechy ktore odrozniaja chlopca od mezczyzny i sa zalezne od testosteronu u mnie rozwinely sie w niepelnym stopniu.
|
Bober skoro palcami zadowalasz kobietę,to penisem też,a i jak byś nie wiedział są nakładki silikonowe przedłużające penisa,na zęby-aparat,na kobiece biodra-dieta+ siłownia+trener=czyną cuda,jeśli chodzi o testosteron zgłoś się do urologa lub androloga,lekarz zleci badania i jeśli wyjdzie,że masz mało zapisze odpowiednie dawki syntetycznego testosteronu w tabletkach lub zastrzykach .Chłopie weź się w garść,a nie użalaj się na każdym wątku,ludzie mają gorsze problemy,a tak nie jeczą.Tobie to ja widzę tak wygodnie,a niestety nie wszyscy rodzą się modelami,na wygląd trzeba czasem włożyć trochę pracy,jeśli sumiennie sie przyłożysz to za rok,będziesz się śmiac że tak długo nic nie robiłeś,tylko trzeba chcieć,a chciec to móc.
|
|
|