Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rower stacjonarny cz 2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 11:49   #162
nunny
Wtajemniczenie

Dot.: kupno rowerka treningowego na allegro

Cytat:
Napisane przez szafiarka Pokaż wiadomość
Bardzo Was proszę o radę. Chce kupić na allegro rowerek w przedziale cenowym 100-300 zł, oczywiscie im taniej tym lepiej, chce na nim jeździc sobie godzinke dziennie . Jest wiele rowerków na allegro ale każdy sprzedawca ma jakaś negatywną opinię. Czy któraś z Was kupowała na all rowerek i jest zadowolona? dodam że ważna jest dla mnie wysokosc zwłaszcza siodelka , tzn im wyzej tym lepiej bo mam po prostu długie nogi a waznwe aby podczas jazdy nogi się prostowały .
bardzo będę wdzięczna za radę
Ja mam rowerek z allegro i jestem zadowolona. Kupiłam go gdzies na wakacjach i wraz z kosztem przesyłki zapłaciłam około 180 zł., nie pamiętam już dokładnie. Miałam problem z montażem, po opisaniu problemu pan sam do mnie zadzwonił i wytłumaczył jak kobiecie krok po kroku co należy zrobić. Minusy to to że był problem z łożyskiem, strasznie trzaskało coś w obudowie, ale po odesłaniu rower został naprawiony (oczywiście wszystko na koszt sprzedającego), no i kolor miał być inny ale ten ktory dostałam też jest ok.
Mój rowerek ma regulowaną wysokość siodełka i regulację oporu za pomocą takiego pokrętła, poza tym jest licznik który pokazuje spalone kalorie, km., czas, prędkość i puls.
nunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując