Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-31, 20:54   #2418
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Witam dzisiaj...

przepraszam, że nie odpisuję, nie mam weny kompletnie.

Aaa, poproszę o dane na priv to pozmieniam listę na pierwszej stronie, sporo się pozmieniało

jak nie urok to sraczka... ryczeć mi się chce. Najpierw walka z nauką karmienia, potem nawał a teraz okazuje się chyba że Julek się nie najada. Cycki mam jak flaczki dwa, piję na potęgę, ciągle coś. Julek dzisiaj przy cycu wisiał długo, co skończył to płacz i znowu...była położna stwierdziła, że mamy jechać go zważyć, bo jakby nie przybierał dobrze to trzeba będzie dokarmiać powiedziała, że jak na jej oko, to niewiele przybrał, ale sprawdzić trzeba, bo wiadomo, że na oko to chłop w szpitalu...

po kąpaniu daliśmy mu butlę i śpi

aaaggusia mówimy Julek, Julinek albo Julian ja nie jestem za wielkimi zdrobnieniami, więc mi pasuje. A imię do niego pasuje jak ulał. Zupełnie nie wygląda na Olka jak nie jesteście zdecydowani to poczekajcie, u nas decyzja zapadła na sali porodowej

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
to my
pięknie, Sylwia to już spora pannica

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Nitaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! aaaaaaaa gdybyś była bez włosów, to normalnie jak Sylwia!!!!!! Mój Boże
albo jakby Sylwia miała włosy byłoby lepiej

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
no tak, ja szalona jestem, ale dobrze, że choć tyle wzięłam
no szalona... odpoczywaj chociaż te dwa dni

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy myślicie że powinnam już kupić wózek??? jak dla mnie to trochę za wcześnie ale słuchajcie jaka masakra! sprawdzam co jakiś czas ceny i właśnie przezylam szok! jedna aukcja jest jeszcze w starej cenie 2799 a pozostale 3499... dokladnie to samo! szok podejrzewam ze to w zwiazku ze zmiana VATu bo wszystkie wozki podrozaly a te dopiero teraz.,... zaraz pogadam z tz ale jakos mam obawy zamawiac wozek 3m-ce wczesniej, wiecie pprzesady...
kupuj, my kupiliśmy chyba we wrześniu albo październiku - jakoś tak.