2012-01-31, 20:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Witam dzisiaj...
przepraszam, że nie odpisuję, nie mam weny kompletnie.
Aaa, poproszę o dane na priv to pozmieniam listę na pierwszej stronie, sporo się pozmieniało 
jak nie urok to sraczka... ryczeć mi się chce. Najpierw walka z nauką karmienia, potem nawał a teraz okazuje się chyba że Julek się nie najada. Cycki mam jak flaczki dwa, piję na potęgę, ciągle coś. Julek dzisiaj przy cycu wisiał długo, co skończył to płacz i znowu...była położna stwierdziła, że mamy jechać go zważyć, bo jakby nie przybierał dobrze to trzeba będzie dokarmiać powiedziała, że jak na jej oko, to niewiele przybrał, ale sprawdzić trzeba, bo wiadomo, że na oko to chłop w szpitalu...
po kąpaniu daliśmy mu butlę i śpi 
aaaggusia mówimy Julek, Julinek albo Julian ja nie jestem za wielkimi zdrobnieniami, więc mi pasuje. A imię do niego pasuje jak ulał. Zupełnie nie wygląda na Olka jak nie jesteście zdecydowani to poczekajcie, u nas decyzja zapadła na sali porodowej
Cytat:
Napisane przez Nita6
to my
|
pięknie, Sylwia to już spora pannica 
Cytat:
Napisane przez Lucy1111
Nitaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! aaaaaaaa  gdybyś była bez włosów, to normalnie jak Sylwia!!!!!! Mój Boże 
|
albo jakby Sylwia miała włosy byłoby lepiej
Cytat:
Napisane przez BERBIE
no tak, ja szalona jestem, ale dobrze, że choć tyle wzięłam
|
no szalona... odpoczywaj chociaż te dwa dni 
Cytat:
Napisane przez aaaggusia
dziewczyny, czy myślicie że powinnam już kupić wózek??? jak dla mnie to trochę za wcześnie ale słuchajcie jaka masakra! sprawdzam co jakiś czas ceny i właśnie przezylam szok! jedna aukcja jest jeszcze w starej cenie 2799 a pozostale 3499... dokladnie to samo! szok  podejrzewam ze to w zwiazku ze zmiana VATu bo wszystkie wozki podrozaly a te dopiero teraz.,... zaraz pogadam z tz ale jakos mam obawy zamawiac wozek 3m-ce wczesniej, wiecie pprzesady...
|
kupuj, my kupiliśmy chyba we wrześniu albo październiku - jakoś tak.
|
|