Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, luty no i marzec... Czas przywitać się z bobasem! III-IV 2012 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-01, 11:08   #4310
lena_mi
Zakorzenienie

Dot.: Styczeń, luty no i marzec... Czas przywitać się z bobasem! III-IV 2012 cz.7

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość

ja od rana nadrobiłam wasze wczorajsze wpisy i teraz się motywuje żeby do sklepu się wybrać po produkty na obiad, ale mój termometr wskazuje -11 brrrr a dzis na obiad serwuje cannelloni z mięsem mielonym i pieczarkami (o ile będą w naszym osiedlowym sklepiku bo na miasto nie mam zamiaru się wybierać przy tej pogodzie )
mniam, też uwielbiam robic i jeśc cannelloni

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Chyba ten watek bije rekordy jesli chodzi o czestotliwosc pisania
Ja nie nadazam

Moja corka jest chora, meza ojciec umiera , nawet nie robia mu juz chemi ani naswietlan a ja staram sie przed porodem jakos dom zorganizowac

U mnie zmiany
Na razie na 5 Marca mam cesarke ustalona bo mala sie nie obrocila , choc mam jeszcze jedna kontrole w szpitalu w walentynki
współczuję bardzo takiej przykrej sytuacji!
Trzymaj się i kuruj córcie!

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny!
Ja nie mialam wczoraj czasu i sily zdac relacji po usg.
No wiec Nerki sa nadal powiekszone, z tym ze jedna mniej do 6 mm a druga do 10 mm. Pozatym to duzo wiecej to wogole sie nie dowiedzialam bo tylko w podsumowaniu mam napisane ze poszerzenie moze byc markerem zaburzen chromosomalnych ( ale skoro mielismy badanie genetyczne, ktore wykluczylo choroby genetyczne to raczej to nie bedzie) lub zwezenia moczowodu lub refluksow moczowodowych.
Tak wiec za duzo ta lekarka nie stwierdzila, myslalam ze powie mi cos pewnego a tu nic!
W sumie to bez sensu bylo to badanie bo tyle samo mi moj lekarz powiedzial. Wiec jestem zawiedziona
Pozatym reszta bylo ok, Viktoria wazy 1430 g, czyli 200 g przybrala przez tydzien
No i nadal lezy ulozona glowka w dol.

A w nocy mielismy przeboje, adas ma rozwolnienie, wiec raczej sie nie wyspalam
A dzisiaj po poludniu odbieram wyniki glukozy

Teraz ide Was ponadrabiac
szkoda,że niewiele dowiedziałaś się z tego usg..;/ może trzeba powtórzyc u innego lekarza? co w ogóle zaleciła ta lekarka - jakie ma byc dalszy ciąg?

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Witam w klubie przebojów Ty walczyłaś z rozwolnieniem a ja o 1 w nocy poszłam do Antka bo kaszlał patrzę a on leży w wymiocinach masakra
Biedny Synuś, zdrówka życzę!