|
Dot.: Manicure hybrydowy ?
Cytat:
Napisane przez abra30
Olack strona folii raczej nie ma znaczenia ale nigdy nie zawijałam na odwrót..po prostu tak jak leci matowa do pazurka..
No właśnie spróbuj raz tak jak mówię.. z wacikiem bezpyłowym i napisz jak u ciebie zadziałało.. ale w ogóle to powinno być ok. Ja nigdy inaczej nie robię. Nawet nie próbowałam moczyć.. zawsze uczono mnie by tego nie robić..
No trupie darko..u mnie stoi cała butelka... nieruszona  a nie możesz potem jak przyjdzie tego zamienić na inny np. na crealy pink jest transparentny i ma ładny odcień..zdrowy róż.. jak preferujesz transparentne.. kasa to nie mała.
a tu z moich ale zrobione kolorem Beau też super odcień jak dla mnie pól transparentny najczęściej go wykorzystuje do frencha ponieważ trochę niweluje niedoskonałości dając zdrowy koloryt ..a Crealy jest całkiem transparentny tylko z odcieniem ale fotki nie mam.
http://www.paznokcie-gdynia.jasky.pl...1309257040.jpg
|
.......
fajowski ten BEAU...nastepnym razem go wezmę,,,,juz Wam pisze co i jak:doszedł własnie Romantique....hmmm...po jednej warstwie wygłąda nawet ładnie/nie trupio...po drugiej wygląda jak trup wyciągnięty z morskich odmętów ..dla jednej mojej klientki co lubi''mleczne'' będzie ok.troche przypomina mi mój ulubiony lakier ESSIE.tylko,że ja bym dała białą koncówkę pod niego.