Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczęściem pijane, od 2011 roku zakochane- część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-01, 13:06   #222
alaruna
Zakorzenienie

Dot.: Szczęściem pijane, od 2011 roku zakochane- część II

dzień dobry wróciłam z nocowania u TŻ, zaliczyłam miasto, kupiłam prezent na walentynki, założyłam kartę w wypożyczalni filmów, napaliłam w piecu, jeszcze zrobię obiad a potem maseczka na twarz i relax.

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Po ciężkim wyborze zdecydowaliśmy się na "człowieka na krawędzi"
A chcemy w najbliższym czasie iść jeszcze na Dziewczynę z tatuażem, Rzeź, Sztos 2 i Musimy porozmawiać o Kevinie
też chciałabym iść, właśnie na Człowieka na krawędzi. a Dziewczynę z tatuażem polecam, bo widziałam. trzyma w napięciu

Cytat:

A wczoraj najlepsze:
mieliśmy trochę czasu przed kinem i poszliśmy oglądać pierścionki
I stoimy przed gablotką, a TŻ mówi: o, mam jeden co mi się podoba! Ja mówię, nie mów, nie mów, ja zaraz też zobaczę który mi się podoba i zobaczymy czy to ten sam.
I wiecie co? Wybraliśmy ten sam
telepatia.

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
w ogóle to dzień dobry
obudziła mnie moja mała chrześnica - jak jej mama powiedziała jej, że ja w weekend może do nich przyjadę, to nie było spokoju, tylko Mała chciała do mnie zadzwonić: i ja zaspana, słyszę takie: ciocia, masz przyjechać
to teraz nie masz już wyjścia.

Cytat:
Zdałam, zdałam, zdałam!
Boże jak cudownie Dobra, teraz trzeba się szybko nauczyć na jutrzejszy ustny
A egzamin z rosyjskiego dzisiaj dobrze mi poszedł, czekam na wyniki, wieczorem mam smsa napisać z nrem indeksu i babeczka poda wynik
super!