2012-02-01, 16:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka
Tak czytam i widzę że na forum jest jedna osoba która pozjadała wszystkie rozumy
Powiem szczerze-a co mnie to obchodzi?  jestem konsultantką,i będę robić promocje jakie będę chciała-Avon na tym nie traci,jak ktoś,to tylko ja,bo mniej zarobię.Akurat to nie jest moje główne źródło utrzymania-jak i pewnie większość z Was,więc świat się nie zawali jak nie zdobędę milionów,a ucieszę czasem jakąś promocją klientki.Niektóre z Was dodają gratisy do większych zamówień-czyli to też jest niezgodne z polityką firmy.A słynne "torby po 5,10,15 zł"? to też sprzedaż w cenie innej niż katalogowa każdy orze jak może-taka prawda,a każda klientka jak się jej nie podoba,szuka nowej konsultantki-tak jak my szukamy w którym sklepie jest najtaniej,najlepiej

|
popieram, to moja sprawa za ile sprzedaje, i czy na tym zarobie dzisiaj czy nie, ja zestwy męskie PS tez puscilam po 53 zł, , klientka zadowolona bo ma taniej, ja tez bo mam nowy perfum i jeszcze pare zł zarobiłam, moj katalog to moj sklep, tak mnie uczono na szkoleniach,
|
|
|